Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kezdő kuytatartónak tudnátok...

Kezdő kuytatartónak tudnátok adni tippeket?

Figyelt kérdés

Szóval most fogom megkapni életem első kutyáját(pontodabban jövőhéten). Egy kislány husky lesz. Igen tudom kezdő kutyatartóknak nem lenne jó a husky de hugyjétek el nagyon jól bäok a kutyákkal! Szóval egyik barátnőm úgy tanította meg az ő kutyáját(tőlük hozzuk a kutyust)hogy egy ilyen spriccelős flakonba öntött vizet és ha rosszat csinált gyorsan lefújta vele. De tudnátok adni tippeket? Alap dolgokra szeretném megtaníta.

És mégegyszer nem érdekel hogy husky nem való kezdő kutyásnak NEM ÉRDEKEL.

13/l

2017. aug. 20. 20:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Első tipp: ne huskyval kezdj.

Második tipp: ha mégis, akkor kennelből vegyetek törzskönyvezett kutyát. (Azt mondod, kutyatenyésztőtől veszed. Melyik kennel?)

Harmadik: alap dolgok megtanulásához, meg egyébként is erősen javasolt kb. 4 hónapos kortól kutyaovi, aztán kutyasuli. Ott a gyakorlatban megtanulod az alapokat.

Negyedik: készülj fel napi sok km-es sétákra, télen futásra, sportra. A husky erre való.

Ötödik: ivartalanítás, szökésbiztos kerítés.

2017. aug. 21. 07:49
 12/26 anonim ***** válasza:
63%
De gázul viselkedsz te jó ég. Először téged kellene jómodorra tanítani, 'kislány'. Szegény-szegény kutyus :(
2017. aug. 21. 09:31
 13/26 anonim ***** válasza:

Elolvasták 2 könyvet. :D Húha

Hidd el, én is megtettem anno. Jóval tobbet, de amikor elmentem kölyköt nézni jöttem rá, hogy fingom sincs a dologról. A tenyésztő (3 éves a kutya) mai napig a segítségemre van. Máskülönben néha megbolondulnék. Imádom ezt a dögöt, de van olyan nap, hogy tépem a hajam és visítok.

Mindenképpen olyan embertől hozd el, akire bármikor számíthatsz.

2017. aug. 22. 00:09
 14/26 A kérdező kommentje:
Először is a kutyáknak természetesen van törzskönyvük de a kennel nevét elfelejtettem de ha eszembe jut megírom! Má chipje is van meg az első oltásást is megkapta. Szépen fejlődik sokat alszik de játszani is szeret.
2017. aug. 29. 00:53
 15/26 A kérdező kommentje:
Szerintem az gáz hogy így elítéltek. Ismertek esetleg? Mert szerintem nem. Nem tudhatjátok jogy milyen vagyok nem? De. Akkor? És már nem azert de "szegény kutyus:("mondatodat nem értem.
2017. aug. 29. 00:55
 16/26 A kérdező kommentje:
Nagyon jó kutyaháza van minőségi tápot kap valamint ahogy elég idős lesz hozzá viszem hosszab túrákra. Kenuzni úszni valamint futni minden nap 8 kilómétert.
2017. aug. 29. 00:56
 17/26 A kérdező kommentje:
Valamint már megbocsáss de szerintem te sem udvariasan beszélnél ha a legjobb baratnődrt/szüleit "mocskos állatszaporítónak" neveznék. Ja és csak ,hogy tudd. Udvarias vagyok de csak akkor ha velem is azok
2017. aug. 29. 00:59
 18/26 anonim ***** válasza:

Legjobb barátnőd szülei márpedig mocskos állatszaporítók. Majd ha eszedbe jut a kennelnév akkor nem lesznek azok. Addig azok maradnak.

Teljesen mindegy a személyed ebben a kérdésben. Bárkinek ugyanígy nekimentünk volna, aki 13 évesen ennyi tudással akár egy huskyt. Ez a kutya nem egy 13 éves GYEREKNEK való, sok felnőttnek se. Persze lehetnek kivételek, de akkor nem olyan stílusban kell megnyilvánulni mint egy hisztis taknyos kölyök.

2017. aug. 29. 07:16
 19/26 anonim ***** válasza:
A kennelnév a kutya "vezetékneve", csak meg kell nézned a törzskönyvét (származási lapját), és onnét leolvasnod.
2017. aug. 29. 20:46
 20/26 A kérdező kommentje:
Chatty eyes kennelből hoztuk. Igen mostmár itt van és nagyon úgylátszik eddig hogy szeret itt lenni. Nemsokára a harmadik oltást is megkapja. És egyébkent ha velem nem udvariasak akkor én miért legyek?
2017. szept. 1. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!