Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mely kutyafajták a legtucatabb...

Mely kutyafajták a legtucatabbak felétek?

Figyelt kérdés
Én a goldent, labit, yorkit nagyon unom. Most élek a negyedik országban, de ezek mindenhol ott voltak. Pl pincsert csak egyet láttam életemben. Felüdülés volt.
2017. aug. 19. 16:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Tacskó (felénk tacskókkal Dunát lehetne rekeszteni -_- ) , németjuhász, puli, labrador, spániel, beagle meg palotapincsi. Ez falun. Városban a "dizájner" kutyák a "menők" . Yorkie, bichon, csivava, pincser. Vannak még (bár elenyészőbb számban) bull típusú kutyák, border colliek, westiek, jack russel terrierek, huskyk.

Nekem schnauezerem van, eddig még csak 3 példánnyal találkoztunk (pedig még kutyakiállításokra is járunk nézőként) . Meg egyszer egy gyönyörű ír szettert láttunk, ami szerintem különlegesnek számít.

2017. aug. 20. 00:36
 22/29 anonim ***** válasza:
Magyar vizsla, yorki, csivava keverékek,
2017. aug. 20. 09:18
 23/29 anonim ***** válasza:
30%

A csivava, mini-yorki meg a haosnló kis bagolykaják... lakótelepen élünk, sajna nagyon rotkán látok értelmes kutyát, nem csak ezeket a -ráadásul szocializálatlan - kutyautánzatokat.

Míg otthon éltem, németjuhászból volt sok.

2017. aug. 20. 13:15
 24/29 anonim ***** válasza:
82%
A csiviket ne bántsátok. Ahol most élek láttam terápiás munkában több csivit (Magyarországon egyről tudok aki jár terápiázni, de személyesen még láttam, csak a neten láttam róla videót). A csivik annak ellenére, hogy picikék, és nem látszik rajtuk de okos kutyák, csak a plázacicák táska dísznek hordják magukkal. És attól látszik a legtöbb csivi totál hülyének, mert nincs velük foglalkozva. Ez itt is igaz, megy otthon is igaz.
2017. aug. 20. 18:42
 25/29 anonim ***** válasza:
Jó akkor most kb mindenki kezdhet védeni egy fajtát. Nem a fajtával van gond hanem a gazdával de nyilván a kutya fajtája lesz kiírva nem a gazdájának a személy leírása.
2017. aug. 21. 07:49
 26/29 anonim ***** válasza:
71%
Magyar vizsla. Magyar vizsla mindenhol. Esküszöm még soha nem láttam ennyi magyar vizslát, mint a mi városunkban. Utálom őket, mindegyik csak ki van bszva a kertbe de sohasem viszik el lemozgatni őket és mindegyik ugat, agresszív. Jelenleg panelban élek, de amég a szüleimmel laktam a kertvárosban, egész nap a vizslák vonyítását lehetett hallani. Az utcában lakó egyik vizslának a lemozgatás az volt, hogy kiengedték, menjen isten hírével, az a szerencsétlen kutya meg azt sem tudta mivan. Kifejezetten ki voltam rá éleződve, mert mindig a kapunk elé végezte a dolgát. Itt a lakótelepen kevesen tartanak kutyát, de ha van, az csivava, yorki, kistestű szobakutya mixek. Mostanában a roti is nagyon menő lett a városban kertbe kibszásos tartással. Egyetlen rotiról tudok,amit rendszeresen lemozgatnak mindenféle sporttal és feladatokkal, ő lakásban él. Ugyanígy tart egy másik srác egy argentin dogot, szerintem az a legszebb kutya a vidéken. Nekem bichonom van, errefelé ritkaságnak számít, valamint husky-m lesz,abból sincs csak 1-2. Úgyis költözünk, remélem soha többé nem látok vizslát :D
2017. aug. 21. 10:38
 27/29 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló. Tényleg rengeteg van belőlük, ha nagyobb testű kutyával találkozunk 80%-ban magyar vizsla.
2017. aug. 21. 11:12
 28/29 anonim ***** válasza:
Bichonok, akármerre nézek a városban egyre több bichont látok. De azért jószámban vannak Német juhászok, yorkik és keverékek
2017. aug. 22. 21:07
 29/29 piriiiii ***** válasza:
Amúgy ja, vizslákból is sok van.
2017. aug. 23. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!