Tüzelés előjele?
Életem első szuka kutyája van nálam - ideiglenesen csak. Egy kan kutyám van, neten láttam hirdetésben kerestek helyet és úgy döntöttem bevállalom.
6-8hónapos lehet. A kan kutyám ma egész nagy érdeklődést mutatott iránta, konkrétan maga alá húzta vagy 10x, de csak amíg rá nem szóltam. Egyébként ivartalan, szóval nem lenne "baleset".
A szuka nemi szervéből fehér (!) váladék jött, vér sehol.
Ez lehet tüzelés, vagy vigyük orvoshoz, mert ez nem normális dolog?
Bocsi,ha alapvető kérdést tettem fel és nem tudom rá a választ.
Nagyon jó orvosi rendelőben lett műtve, a város egyik legjobbjában. De egyébként rámászik a tüzelőkre. És nem domináns,kutyasuliban és futtatóban sem csinált még soha ilyet....
Nem büdös a váladék.
Azon gondolkozok még, hogy nem-e jöhetett be valami kan az udvarra és khm jöttek össze... sajnos elég sok kutya szokott mászkálni az utcán és a nagyon leleményesek akár átbújhatnak (kis termetűek) a kerítésen, vagy a nagyok átugorhatják azt.
Köszi mindenkinek. Nincs duzzadás, kicsit mintha piros lenne, de megmondom őszintén, eddig nem vizsgálgattam ilyen közelről :D
Remélem nincs semmi, holnap figyelem, leghamarabb úgy is csak hétfőn van rendelés, kivéve ha sürgős..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!