Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nektek tetszik külsőre ez a...

Nektek tetszik külsőre ez a fajta kutya? (Kép)

Figyelt kérdés
[link]

2017. aug. 18. 18:41
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
87%
nem tudom hol írtam hogy rossz kutyák lennének, egyszerűen szörnyű a jellemük. A vadászösztönük viszont annál jobb, ez az egyetlen dolog ami hasznossá teszi őket. Hogy mi értelme ilyen fajtát tenyészteni én sem tudom, erről inkább tenyésztőkkel és fajtához értőkkel kéne beszélni. de látom sehogy nem akarsz hinni nekem és nagyon ragaszkodsz az álomvilágodhoz. Hát én nem bánom, de én szóltam :)
2017. aug. 18. 19:25
 12/41 anonim ***** válasza:
98%

Hiába kapálozól igaza van az előttem szólónak.

A külső nem minden. Gyönyörű de piszok nehéz természetük van. Ezek pedig tények. Attól még,szeretjük a japán kutyáink,hogy elmondjuk az árnyoldalát is. Ennek semmi köze a szétszaporított dobikhoz. A fajta alaptermészete nem fog megváltozni. Egyedenként eltérő de az alap ugyanaz.

2017. aug. 18. 19:31
 13/41 A kérdező kommentje:

Macskáim jelenleg is vannak és semmi baj nincs velük.

Viszont azoktól az emberektől mindíg is undorodtam akik a kutyákban csak a szolgalelkűséget látják és elverják a feltétlen szeretetet (ami a legtöbb kutyában meg is van, de én spec nem ezért rajongok értük), még ha nem is tesznek érte semmit. És a macskákakat meg gyűlölik mert ez nincs meg bennük legtöbbször...

Tessék én is őszinte vagyok.

2017. aug. 18. 19:31
 14/41 anonim ***** válasza:
87%
hát az akitákért bármit teszel visszakapni nem nagyon fogsz bármit is :D hűségesek meg minden (ami tényleg észrevehető) de nem olyan értelemben mint egy dobi. A szolgalelkűnek meg szöges ellentétei ezek a fajták. de legyél már szíves ne próbálj úgy kioktatni valakit hogy közöd nincs a témához. én is hordhatnék itt össze bármit a dobikról, valszeg' a fele hülyeség lenne mert még soha nem tartottam. Kérlek had tudjam már jobban milyen is ez a fajta ha már nekem és csomó ismerősömnek van :)
2017. aug. 18. 19:35
 15/41 A kérdező kommentje:

10# A szörnyűség és a rosszság mondhatni szinonímák.

Amúgy nem akarlak kioktatni a japán fajtákkal kapcsolatban, de magával a kutyával kapcsolatban egy kicsit. Ugyanis eddig nekem minden tenyésztő azt tanította, hogy pl. a szörnyűség, rosszság, bunkóság, vagy esetleg agresszió nem fajtajellem, hanem jellem hiba és minden kutyánál jelentkezhet és orvosolható!

Az esetleges depresszióról nem is beszélve...

2017. aug. 18. 19:40
 16/41 anonim ***** válasza:
95%

Nem őszinte vagy hanem korlátolt.

Van macskám,több más kutya mellett akitám(nehéz ügy,de megoldható ) és egyik kutyám sem szolgalelkű. A macskámat sem utálom. De igazad van vigyél haza egy ilyen kutyát,ne várj el tőle semmit mert Jajj az milyen már,aztán búcsúzz el a macskáidtól.

Nehogy elhiggy bármit is amit a tenyésztők és a fajta ismerői mondanak,mindenki hülye csak te vagy helikopter 👏🏻

2017. aug. 18. 19:42
 17/41 anonim ***** válasza:
90%
valúszínűleg nem akita tenyésztők voltak, és ez nem olyan fajta depresszió amit orvosolni lehet, ez fajtajellemző. És amiket leírtam az is mind fajtajellemző. De belefáradtam, ha ennyire okos vagy kötözködj tenyésztőkkel, mond meg nekik a tutit.
2017. aug. 18. 19:43
 18/41 anonim ***** válasza:
93%
Hű, sosem találkoztam még ezzel a fajtával, de szerintem gyönyörűek.
2017. aug. 18. 19:45
 19/41 anonim ***** válasza:
94%

Akkor vegyél ilyet ba zdmeg!!

Minek kell feltenni kérdést ha nem fogadod el a tényeket???? Wtf!?!

2017. aug. 18. 19:45
 20/41 A kérdező kommentje:

Amúgy az akita tenyésztők sem mondanak semmi ilyet. Ők is azon állásponton vannak, hogy minden fajta formálható és elsősórban minden a nevelésen múlik.

Illetve ha ez nem így van kérlek linkelj egy olyan valamit ahol egy tenyésztő arrólnyilatkozik, hogy a japán fajták szörnyűek!

És attól, hogy van egy akitád még nem vagy a fajta szakértője, ahogyan az a 2000 felelőtlenül nevelő ptbull tulaj sem.

Egyébként egy szóval sem írtam, hogy szeretnék ilyen kutyát, valamint nem is az akitáról volt szó, hanem a shikokuról!

2017. aug. 18. 19:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!