Mennyi egy törzskönyves, oltott, féregtelenített kuvasz ára 8 hetes korában?
Mi az alsó és felső határ, illetve az átlag, amennyiért a törzskönyves kuvaszokat adják, illetve ti mennyiért vennétek, szerintetek mi a reális kölyökár egy kuvaszért?
Szeretnék jó minőségű kuvasz kölyköt venni ezért kérdezem.
100 és 200 ezer közt van valahol.
Én is ilyen árban gondolkodnék, ha nagy kutyát akarnék venni, mert ugyebár a szobakutyák ára 200 ezertől a csillagos ég...
Igen én is úgy tudom,hogy a magyar fajták olcsóbbak!
50 ezert ft-tól szerintem lehet kapni őket.
Meoe-nél szerintem érdeklődj tenyésztők után.
ha 10-12 evre kutyát veszel, akkor ne a filléreken agyalj.
A magyar piac elég telitett, itthonra 80ert mar vehetsz JÓT, de az az alja. 150-ben gondolkodj, es akkor erhet kellemesebb meglepetés. (külföldre normális realis 300+ezres áron mennek, de itthon a rengeteg szaporitott 10000 forintos "kuvasz" lenyomja az árat.
Normális kuvasz kennelt keress, olyan tenyesztot aki telefonban mar nem akarja radsozni a kutyát, nem vakarodzik amikor a papirokat kerdezgeted stb.
Amikor, Én nézegettem kuvaszt, akkor 100 ezer körül voltak. Mint, ez is, amit most találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!