Mi a teendő kutyatámadas esetén, ha nincs nyílt seb?
Vidd orvoshoz a fiadat. (Ez komolyan kérdés neked?)
A kutyát vidd kiképző iskolába. Életet menthet. Ismerősöm nem volt ilyen szerencsés: kisfiát torkon ragadta egy kutya. Megölte. Tv is leadta az ügyet.
Ha nincs nyílt seb, akkor semmi. Zúzódás, majd elmúlik.
Nem tudom, kié a kutya, de ha a tiétek, akkor később ebből komoly baj lehet.
Egy amsztaff-pit ha támad, annak van nyoma.
A tietek a kutya?
Hogy fogta meg, hogy a lapockája belilult? AKkor nem foggal tette, mert annak lenne nyoma.
(nem kötözködni akarok, csak pitem van - meg egy 4 éves fiam - , ezért tudom, milyen hebrencsek is tudnak lenni, amikor nem szándékosan pl fellök egy gyereket)
Szóval a ti kutyátok.
Esetleg a kutyára esett a gyerek?
Nem lehet, hogy a "hörgés" az egy figyelmeztető morgás volt? Csak mert egy kutya nem tud beszélni. Legvégső esetben a gyerekre mordul, hisz ő így kommunikál, hogy neki az a szitu nagyon nem jó.
Még mindig azt mondom, ha egy sztaff-pit "hörögve támad", annak bizony komoly nyoma marad, nem csak egy kis véraláfutás.
Amúgy meg sürgősen rendezzétek a dolgot, akar kiképző segítségével, mert a kutyák még egymast sem pisilik le "dominancia címén".
Nem kellett volna ilyen kutya nektek, hisz ők komoly foglalkozást, fegyelmet igényelnek. És úgy tűnik nem értetek hozzá.
Nálunk 4 éves volt a pit, amikor született a fiunk. Most 8 és 4 évesek. Figyelmeztető mordulás volt (teljesen jogosan), de ilyen, hogy lepisilné... Most már jó barátok. Soha nem tudná bántani, ahogy minket sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!