Vaddisznót meddig főzzem, hogy már ne legyen veszélyes?
Figyelt kérdés
Köszönöm2017. aug. 16. 16:11
1/7 anonim válasza:
Mintha magadnak főznéd. Puhára...
2/7 anonim válasza:
Ha már meg van dögölve, akkor nem veszélyes.
3/7 anonim válasza:
Gondolom a trichinellózistól akarod megóvni Magad.Ha megbízható forrásból származik a hús,akkor ettől nem kell félned;itthon 8 éve nem volt ilyen megbetegedés.Nem tudom mit szeretnél készíteni a húsból,de ha tíz percig 60 fok felett hőkezeled akkor elpusztul a trichinella.
4/7 anonim válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
Igen az Aujeszky-kór miatt kerdeztem. Wlnezest azt hittem koztudott, hogy nyers vaddisznot soha nem szabad kutyanak adni.
2017. aug. 16. 17:31
6/7 anonim válasza:
Így van, de ha alaposan kifőzöd mintha magadnak tennéd, akkor már nem fertőző.
Bár én a jó vadhúst megenném magam :D
7/7 A kérdező kommentje:
Nem jo😊 takarmany minoseg. Zsiros nyesedek, visszamaradt.
2017. aug. 18. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!