Hörög a kutyam, mi lehet vele?
Figyelt kérdés
Ugy lelegzik, mintha beszippantott volna valamit, vagy mint amikor nekem el van dugulva az orrom es probalom erölködve fujni. Tegnap este ota csinalja, nem folyamatosan, idönkent jön ra. Szerintem valami megfazas szerü dolog lehet, ket napja ejjel horkol ( nem nagyon szokott). Tudni kell, hogy nagyon rosszul tud lenni, minel inkabb latja, hogy megijedek, annal rosszabbul van. ( Szoval sokszor van benne rajatszas is). Amugy vidam, jatszani, setalni van kedve, este evett is. Ma nincs allatorvos ( külföld, ünnepnap), holnap mindenkeppen megyünk, de addig is jo lenne tudni mi van vele.2017. aug. 15. 12:39
11/16 anonim válasza:
De hüle vagyok! :)
*4-es és 8-as!
12/16 anonim válasza:
8-as vagyok. Köszönöm! Ment a te válaszodra is a zöld :)
13/16 A kérdező kommentje:
Bocsanat dolgozom ( nekem ünnepnapon is kell). Remelem jol van a kutyus, delben lattam, akkor meg megvolt, csak hörgött. Egy ora mulva megyek haza, majd irok mi van vele.
2017. aug. 15. 16:55
14/16 anonim válasza:
Az jó lesz kérdező, mert így látatlanban is aggódunk a kutyádért.
8-as! Szívesen! Vetted a fáradságot és rákerestél, belinkelted..
Amúgy nem tudom, miért nem látszódnak az értékelések, remélem, megkaptad. :)
15/16 A kérdező kommentje:
Hat most mar en is nagyon aggodok. Mentsegemre szoljon, azt hittem megfazott. ( Par napja voltak nagy hidegek erre) Remelem nincs baja.
2017. aug. 15. 17:27
16/16 A kérdező kommentje:
Ugy fest megfazas lesz :) Mar nem hörög, helyette valadekosan köhög. De azt se nagyon, es eleg vidam.
2017. aug. 15. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!