Hörög a kutyam, mi lehet vele?
Ketlem, hogy a melegtöl lenne. Tök olyan, mint mikor en fujkodom a bedugult orrom, hogy vegre kapjak levegöt.
Ha megfazas, mit csinaljak vele? Orrsprayt megsem löhetek neki :)
4-esnek lehet igaza leírásod alapján. Holnapig akkor semmit nem tudsz tenni, mert a toklászt csak állatorvos tudja kiszedni.
Az aranyos, hogy ha látja, hogy megijedsz, direkt rájátszik. Ilyenről még nem is hallottam. :) Majd írd meg, mi volt.
Mi az a toklász?
Valami undorító slájm típus?
7-es! A toklász az a növény, amivel gyerekkorunkban egymást dobáltuk. Az állatokra azért veszélyes, mert befelé könnyen fúródik, kifelé viszont nem jön, mert a szálak nem engedik, szúrós, tapadós. Menj sétálni, találkozol toklásszal biztosan, akkor próbáld ki, milyen visszafelé simítani a kezeddel. Nem tudom, hány éves vagy, de mi régen ezzel (is) játszottunk, hogy egymást dobáltuk vele, mert beleragadt hajba, ruhába.
A kutyád hogy van kérdező? Ha rosszabbodik, ünnepnap ide-vagy oda, magándokit csak tudsz keríteni... Valaki írta, hogy a tüdejébe is kerülhet, azt azért ne várd meg. Írhatnál, ha már feltetted a kérdést.
5-ös, 8-as! Ment a zöld!
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!