Hogyan nézki egy szuka sztaffbull? tudnátok képet csatolni?
Figyelt kérdés
kérdésem az hogyan nézki szuka sztaffbull? wikipédián láttam de csak kant én a szukára lennék kíváncsi esetleg ha van szuka sztaffbullotok tudnátok képet csatolni?#sztaffbull
2017. aug. 12. 21:21
1/4 Zewgo válasza:
Nekem nincs staffbull szukám,de ő itt szerintem nagyon szép lány (persze ha tényleg az..) [link]
2/4 A kérdező kommentje:
nekem is van egy szukám másfél éves és kiváncsi voltam hogy hasonlítanak-e kaptam ezért nincs törzskönyve de ezek szerint fajtiszta stafbull
2017. aug. 12. 22:27
3/4 anonim válasza:
Minden kutya fajtiszta, mivel a kutya az egy faj. Fajta-tiszta akkor lenne, ha lenne törzskönyve. Az hogy hasonlít egy képre, az édes kevés.
4/4 anonim válasza:
Alpvetö hiányosságok...
Egyébként nem jelentheted ki, hogy fajTAtiszta a kutyád, mert nincs törzskönyve, ami ezt igazolná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!