Fedeztetés?
Figyelt kérdés
Mit tegyek ha összeragadnak aktus közbe a kutyák?Meddig tart a párosodás honnan tudjam hogy vége, hány alkalommal kell vinni.(Törzskönyves , Dysplasia szűrt)amugy apámé csak ost nincs az országban és egyik haverjának a szukája most tüzel2010. máj. 24. 14:05
11/14 anonim 

válasza:

Jól megnőtt a kutyád a múlkori kérdésed óta. :D Gáz hogy még ennyit sem tudsz. Olvass utána. Ezek alap dolgok.
12/14 Akiteki 

válasza:

Mindenképpen vidd el az orvoshoz a kant a fedeztetés előtt és kérj egy vasektómiát. Az minden problémát meg fog oldani.
13/14 anonim 

válasza:

Te biztos nem tenyésztő vagy. Ha az lennél nem kérdeznél ilyeket. Hogy lehetsz ilyen felelőtlen, hogy tüzel egy kutya és már viszed is hozzá pározni. Hát ezért van az a sok menhelyi kutya. Az olyanok miatt mint te. Van pofád még kérdezősködni. Hogy várod, hogy segítsenek egy állatkínzó szaporítónak.
14/14 anonim 

válasza:

Előző vagyok: attól, hogy tk-s a kutyád attól még nem vagy tenyésztő. Nekem is van tk-s kutyám, kiállításokara is járok vele, és tenésszemlés, mégsem vagyok (még) tenyésztő. Ahhoz kell a lakóhelyed jegyzőjétől engedély, s aztán kérvényt kell benyújtani kennelnév igényléshez. A fedeztetésekhez, meg a MEOE-től fedeztetési jegyet kell kiváltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!