Fedeztetés?
Figyelt kérdés
Mit tegyek ha összeragadnak aktus közbe a kutyák?Meddig tart a párosodás honnan tudjam hogy vége, hány alkalommal kell vinni.(Törzskönyves , Dysplasia szűrt)amugy apámé csak ost nincs az országban és egyik haverjának a szukája most tüzel2010. máj. 24. 14:05
1/14 anonim 

válasza:

A tenyésztés nem úgy működik, hogy egyik haverotoknak most tüzel a kutyája! Szóval a teendőd pusztán annyi, hogy nem párosítod őket!
2/14 anonim 

válasza:

Meg gondolom, ha ilyen jó tenyésztők vagytok, akkor a szuka gazdája ezeket úgyis tudja!
3/14 anonim 

válasza:

Egymásnak háttal kell őket fordítani. Ha összeragadtak, akkor biztos a befogadás, szóval elég volt a mostani alkalom. Addig tart, amíg szétjönnek.
Egyébként apukád tudja, hogy a kutyájával fedeztetsz, és a szuka is szűrt?
4/14 A kérdező kommentje:
kutya szűz még , de mivel apám kinn dolgozik akkor én azt honnan tudjam EMBEREK LÉGYSZIVES A KÉRDÉSEMRE VÁLASZOLJATOK MÁR NEM VOK SZAPORITO SZERETNÉNK 1 ALMOT KUTYA KI LETT VIZSGÁLTATVA ... 28 honapos a kutya NJ
2010. máj. 24. 14:23
5/14 anonim 

válasza:

Te vagy az az észlény, aki tegnap zsidóztál és lejárattad magad. Már mikor a kérdést olvastam, sejtettem, hogy te vagy az, de most már biztos vagyok benne.
Miért nem az állatorvost kérdezed?
Szívesen megdöfködlek most is, ha ennyire szeretnéd és még mindig itt akarsz okosodni! :)
6/14 anonim 

válasza:

ÓÓÓÓÓ és hirtelen lett a kutyádnak törzskönyve és diszplázia szűrése? Ez aztán a teljesítmény!!!
7/14 A kérdező kommentje:
14:28 olvasd már el kérdés alatti írományt is köszönöm. miért nem lehet segitő készen nornámlisan válaszolni?
2010. máj. 24. 14:31
8/14 A kérdező kommentje:
előzőnek: őő miről beszélsz? milyen zsidó.?
2010. máj. 24. 14:33
9/14 anonim 

válasza:

Egyetlen válaszommal sem fogom egy szaporító "munkáját" segíteni, azért!
Mert ha tenyésztő lennél, ezeket nem itt kérdeznéd, azért!
10/14 anonim 

válasza:

Ha a kan szűz még, az sem biztos, tudni fogja, mit kell csinálnia. A szuka ilyenkor ajánlatos, hogy tapasztalt legyen. Ha ennyire nem értesz hozzá, a kanod tenyésztőjétől kérjél segítséget. Vagy olyantól, aki tudja, mi az, hogy fedeztetés.Nem minden kutya működik úgy, hogy összeengedem ,aztán durr bele. Ha nem jól segítesz a fiatal kannak, egy életre elmegy a kedve minden ilyesmitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!