Orlando gourmet pástétomról vélemény? (Összetétele lent)
Szóval a háttérsztori az, hogy ma kellett volna megjönni a kutyatápnak, de késik a csomag, holnap már elvileg érkezik. Viszont az idősebb kutyánk tápja elfogyott. A kicsinek még van valamennyi, pont a holnapi adag :/ .
Gondoltam a nagynak tartok egy koplaló napot, habár a dokink egy korábbi betegség miatt nem ajánlotta a koplalónapot. Éppen a LIDL-ben voltunk, amikor azon gondolkoztam, hogy mit kéne adni ma a kutyának. Prémium minőségű kutyatápot eszik, nem akartam valami szart adni neki, plusz nem lehet ilyen gyorsan tápot váltani, hogy aztán másnap megint a régit kapja. Megláttam ezt a pástétomot, mondom, megnézem az összetevőit, hátha nem olyan vészes és kaphatna ma ezt.
Ez az összetétele:
90% hús és állati származékok (30% marha), gabona, ásványi anyagok.
Szóval vettem egy 800 grammos kiszerelést, hogy ma ezt kapja. Tudom, állati származékok, meg gabona nem a legjobb, de a másik 4% húst tartalmazó konzervet szerintem magasan veri. Szóval mi a véleményetek róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!