Jó ötlet egy macskás barátnőmnél hagyni a kutyát?
Elutazunk hétvégére és sajnos nem tudjuk magunkkal vinni a kutyánkat. Szombat reggeltől vasárnap délutánig hagynánk egy barátnőmnél, akinek van egy macskája (egy kis lakásról van szó). Nyilván lesz egy próbakör, hogy hogyan jönnek ki - még nem találkoztak.
A kutyám érdeklődik a macskák iránt, ha utcán találkozik velük mindig sír utánuk, szerintem játszani szeretne velük, nem ugat vagy morog, hanem érdeklődően csóvál. A macskák persze menekülnek tőle, vagy fújnak rá. Ha átmegyünk délután egy tesztre és jól elvannak, ott merjem hagyni két napra? Ti ott mernétek hagyni? Kicsit félek, nehogy baja legyen a cicának, de sajnos máshoz most pont nem tudjuk vinni a kutyámat.
Ha nem bántják egymást, akkor egészen nyugodtan.
De a kutyust nagyon óvatosan vidd a cica közelébe, mert ha elsőre megijed tőle, akkor utána nehéz lesz megbarátkoznia. Ülj le a kutyával, és várd meg, hogy a cica közelítsen felé.
Ha nincs más lehetőség, akkor nem nagyon tudsz mit csinálni.
Azért szólj a barátnődnek, hogy ne maradjanak soha egyedül egy szobában, mert az ördög nem alszik...
Én pl jó pár hónapig nem mertem egyedül hagyni a cicámat a kutyákkal, de később beigazolódott, hogy ez egy alaptalan félelem volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!