Milyen nevet adjak a leendő yorki kiskutyámnak?
Figyelt kérdés
Hamarosan lesz egy kis yorki kölyökkutyusom. Nem tudom, hogy mi legyen a neve. Nézegettem már kutyanévnapos oldalakat, de nem találtam olyat, ami megfogott volna, szóval légyszi saját ötletet írjatok, hogy mi az, amit ti eltudnátok képzelni egy yorkinak.
Fiú és lány, valamint unisex nevek is jöhetnek.
Előre is köszönöm a segítséget. Minden hasznos válaszért jár a zöld kéz!
2017. júl. 1. 10:37
1/8 anonim válasza:
Most az enyémet nem írom le.Én is kitaláltam egyet,de nagyon nem ez a neve pár év múltán.Nem is emlékszem már hogyan,de teljesen más név ragadt rá,ami nincs a kutyanaptárban sem.Egyedit találj ki,ne tucatneveket,majd ha ott lesz,tudni fogod egy idő után.
3/8 Cheese Pancakes válasza:
Kobold
Mira
Ruby
Manó
Majom
Szilveszter
Süti
Kakaó
Maszat
Lady
Kókusz
Eper
Gömb
Szilva
Máj
4/8 anonim válasza:
Tucat kutya, válassz neki tucat nevet, de véletlenül se ments meg a menhelyről egy életet, mert azok a kutyák nem mennek a csini táskádhoz. Legyen Fifike, mint a többi. Illik az ideggyenge agyontenyésztett patkányokhoz.
6/8 anonim válasza:
Az enyém Fruzsi. Ha lett volna kölyke Fanni lett volna, oh,és a nagymamáját pedig pont Miminek hívták,az nagyon cuki! =D
8/8 anonim válasza:
Lány:
Süti
Muffin
Áfonya
Málna
Fahéj
Berta
Bodza
Szona
Zorka
Fiú:
Ede
Félix
Miló
Samu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!