Tudtok kutyákat ajánlani?
Figyelt kérdés
Szeretnénk egy kiskutyát:
Ami mindig kicsi marad
Lehet bent is meg kint is (de legfőkképp inkább kint lenne)
Nagyon aranyos cuki pofijú :)
Hosszú szőrű
És okosabb fajta! :) (úgyértem tanítás nélkül is okos)
Köszi szépen mindenkinek! :)
2017. aug. 3. 15:08
11/12 anonim válasza:
Amennyiben az egész család szeretne újabb kutyát, javaslom, a szüleiddel menjetek el egy állatmenhelyre, meséljétek el, mit nyújtanátok a kutyának és milyen tulajdonságú kutyit preferálnátok. Ők majd tájékoztatnak mindenről és a családba leginkább beleillő kuttyot fogják megtalálni Nektek. Amennyiben a szüleid nem szeretnének kutyát, úgy pedig menj el önkéntes segítőnek és sétáltasd őket minden héten.
12/12 anonim válasza:
a mopszot nagyon tudom ajánlani:),nekem is az van már öt éve és nagyon szeretjük,kint tartjuk az udvaron,csak télen visszük be a kazánházba ahol 15-20 fok van,de márciusban álltalában már kint alszik,nagyon okos kutya és jó házőrző,nem kakil össze vissza az udvaron hanem egy helyre végzi dolgát,nem ás gödröket,és nem rág szét semmit,hallgat a nevére,ugat,ha jön valaki hozzánk,és még az egeret is megfogja egy ideje.Nincsenek nagy igényei,bármit megeszik,viszont ápolni kell,fürdetni,kitisztítani a fülét,meg a ráncait alkohollal,mert amugy bepálik neki,nagyon sokat kell vele játszani szeretgetni,mert igényli,kettőt ajánlok belőle venni,mert,ha egy van akkor az csak unatkozik,alszik-eszik egész nap és elhízik,ha bármi kérdésed van még a fajtával kapcsolatban irj nyugodtan szivesen adok tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!