Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajtát ajánlotok?

Milyen fajtát ajánlotok?

Figyelt kérdés
Eddig még soha nem volt kutyám. Panelban lakom egyedül. Lány vagyok. Időm nagyon sok van.
2010. máj. 23. 13:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
yorki, westi :)
2010. máj. 23. 13:50
 2/14 anonim válasza:
beagle,mopsz,német juhász
2010. máj. 23. 13:51
 3/14 anonim ***** válasza:
Menj be egy menhelyre, ott tudnak ajánlani. Nem kell a fajtatiszta, ha amúgy nincs konkrét elképzelésed, igényed. Nagyon aranyos kutyusok vannak a menhelyeken, akik pont olyan gazdikra vágynak, mint Te!
2010. máj. 23. 13:55
 4/14 anonim válasza:
0%

beagle:az írják oda neki h nem lehet nevelni és h nem jó házörző. de ez nem igaz nekem mindig jelzi ha jön vki.és tudja azt h:ül, ereszd,pitizz! azon kívűl naon kedves

mopsz: az egyik legkedvesebb kutyafaj!lehet h nem túl szép de nagyon kedves! szeretetteljes és nagyon szívesen odabújik hozzád!annál melengetöbb érzés nincs!

német juhász: kedves kutya és nagyon jó házörző!a kutyaszépségversenyen is megállja a helyét.-)meg a többi versenyen is! :) ;)

2010. máj. 23. 13:56
 5/14 anonim ***** válasza:

Elsősorban én is a menhelyt ajánlanám, rengeteg aranyos kutyus van bent aki egy szerető gazdira vár. :)

Ha fajtatisztát szeretnél akkor yorki, bolognese, beagle, francia bulldog.

2010. máj. 23. 13:58
 6/14 anonim válasza:
100%
a legjobb tényleg az ha a menhelyröl veszel kutyust! ők nagyon szeretetteljesek és nekem is meg bárkinekis nagyon szar lenne ha az ő helyükbe lennénk!!!!!
2010. máj. 23. 14:00
 7/14 anonim ***** válasza:

valami bichon, vagy uszkár szerűség. Kistestű, szoba kutya. És könnyen tanítható, kezdő kutyásnak perfekt.

Yorki, beagle nem kezdő kutyásnak való.

Nézz szét menhelyeken.

2010. máj. 23. 14:26
 8/14 A kérdező kommentje:
Tegnap már voltam a közeli menhelyen. Megkérdeztem hogy melyik kutyát ajánlják nekem. Nagyon kevés kutyus van a menhelyen (szerencsére) így csak egyet tudtak mondani ami jól ellenne panelban is. De ő meg nem nagyon kedvelt engem. Nem voltam neki szimpatikus. Amúgy ha valaki tudna mondani egy olyan oldalt ahol fent vannak a menhelyi kutyák annak örülnék. :) Mert így látatlanban azt sem tudom melyik menhelyre menjek.....
2010. máj. 23. 14:46
 9/14 anonim ***** válasza:
Merre laksz? én ajánlok menhelyi kutyust
2010. máj. 23. 14:54
 10/14 A kérdező kommentje:
Kenderes.
2010. máj. 23. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!