Szerintetek melyik kutya való nekem?
Nekem eddig volt egy nagy kutyám amit kint tartottam a fajtája : Berni Pásztor :D nagyon szép kutya ...
De most egy benti kutyát szeretnék venni szerintetek milyen fajta legyen?? ( időm van rá , sétálni vinném stb..)
igazából yorkit szeretnék de azt mondják nagyon makacs..... irjatok erre is választ...:P

Azt igazából te tudod, melyik illik hozzád.
A múltkor láttam egy yorkiet, a gazdája póráz nélkül sétáltatta, úgy be volt tanítva, hogy csak néztem. Mikor a zebrához értek megállt a fószer, a kutya is. Utána a kutya addig nem indult el, amíg nem mondta neki, hogy gyere.

Szeribtem alkalmas lehet neked még az Angol bulldog is. Jön a nyár elmész a haverokhoz, mész bulizni és nem marad időd a kutyát sétáltatni. Az angol bulldog meg egy csöppet lusta kutya:) De nagyon édes:) Szerintem ő jó választás lenne.
Láttam már Yorkit aki nagyon okos volt, de olyat is aki egy kis idegbeteg volt a gazdája miatt. De lehet tanítani csak egy picit makacs terrier lévén:)

Nekem yorkie-m van, és tényleg makacs, és önfejű. De igazi terrier úgy védi a házat, mintha legalább egy pitbull lenne :D. Nagyon szeretem, imádni való, rengeteg energiája van és sok foglalkozást igényel. A szobatisztaságra tanítás viszont kemény dió, bár ismerősömnek bichonja van, 8 hónaposan még mindig az ágyra pisil, így már nem is annyira. :) Nagyon jó társ, értelmes, éber, kíváncsi, barátságos. Jól lehet tanítani, de idő kell hozzá és rengeteg türelem.
Tegnap tapasztaltam meg mit jelent szaporítótól venni egy állatot, különösen yorkie-t, elmentünk az állatboltba és volt ott egy kis yorkie, beszélgettem a gazdájával, azt mondta 2 hónapos. Ő ezzel szemben maximum 6 hetes lehetett, bőrbeteg volt, mellkasán és arcán ki volt hullva a szőr és nagyon remegett. Nagyon szomorú látvány volt.
Sok sikert a választáshoz.

köszönöm az eddigi válaszokat...:d
és mit gondoltok a beagle-ről?
házi kutya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!