Szerinted megfelelo lenne nekem egy bullterrier 14 evesen? (menhelyrol ugyhogy mar tanitott)
Figyelt kérdés
Nincs ekezetem kerlek ne cikizz miatta!
14 eves vagyok es szeretnek egy angol bullterriert de olyat amit menhelyrol vennenk ki es mar lenne tanitva meg minden, van 2 cicam meg 2 ocsem szerintetek jo otlet lenne ami csaladunkba egy bulli van kertunk meg egy nagy hazunk, es ha igen mit kell tudnom a kutyussal kapcsolatban?
2010. máj. 22. 23:08
21/24 anonim válasza:
Elvileg nem jó ötlet, de ha nagyon akarod... Annyit azért elárulok, hogy a bullterrier egy veszélyes kutya, a gazdáját is megtámadhatja. És ha még kicsik is vannak... Emberviadalokon használták, ezért az olaszoknál már az is tilos, hogy fiatalok tartsák. Nem ajánlom. Ha kistestű kell, inkább a cavalier king charles spánielt ajánlom.
22/24 anonim válasza:
Az angol bulldog nagyon cuki de azt olvastam gyerekek közelébe NEM ajánlott. és ha már kapsz akkor NE hím legyen mert az elég agresszív! (ja és ha hím legyen kih*r*lve!! ha nőstény akkor a másik mert egy tüzelő kutya hát, a környék összes kutyája a ti kertetekben lesz!
23/24 anonim válasza:
Te, figyelj utolsó! Hogy jön most ide az angol bulldog?
24/24 anonim válasza:
nekem bullom van és amsztafom,és van két lányom ők 6 illetve 1 évesek.ha tudod keményen fogni ajánlom nyugodt szível.nálunk ha a kislány kint van az udvaron a kutyák úgy kísérgetik mint ha ő lenne a gazdájuk.mindígéreztesd vele te vagy az erősebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!