Szerinted megfelelo lenne nekem egy bullterrier 14 evesen? (menhelyrol ugyhogy mar tanitott)
Nincs ekezetem kerlek ne cikizz miatta!
14 eves vagyok es szeretnek egy angol bullterriert de olyat amit menhelyrol vennenk ki es mar lenne tanitva meg minden, van 2 cicam meg 2 ocsem szerintetek jo otlet lenne ami csaladunkba egy bulli van kertunk meg egy nagy hazunk, es ha igen mit kell tudnom a kutyussal kapcsolatban?
hát...sztem az előttem szólók célozgatásai egyértelműek hogy nem nagyon való egy 14 éves GYEREKnek egy bullterrier...
bár kérdéses mert ismerek olyan dobermann-t akit egy 12 éves kislány kapott 10 éves korában és semmi gond nincs vele nevelt kutya kiképzett kutyasuliba is viszi meg ilyenek :) nagyon arik együt :P szal kutyája válogatja :D
Egy feltétellel: ha megengedheted magadnak anyagilag, és időben is a kutyaiskolát, és előre tisztázzátok, hogy a kutya neveléséhez a szüleid is csatlakoznak. Tudnod kell, hogy a bullterrier az egyik legnehezebben nevelhető kutya, és akiket én ismerek bullterrier gazdikat, azok mindketten az mondták, hogy minden bullterrier életében eljön az a pillanat, amikor fizikailag is megküzdenek a vezérségét, mindkettőjüknek volt közelharca a kutyával, mielőtt végképp belátta a kutya, hogy nem ő a főnök.
Na most ha menhelyi, akkor lehet, hogy eggyel kezesebb, mert hálás a szerető családért, de az is lehet, hogy pont a korábbi sérülései miatt nehezebb lesz vele.
Nagyon komolyan mondom, hogy KIZÁRÓLAG akkor vállald, ha a szüleid megígérik, hogy végig csinálnak veled, és ki is fizetnek egy alapfokú és egy középfokú tanfolyamot. Ez a ti érdeketek is. A szüleid amúgy mennyire kutyások?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!