Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 4 éves Pincsi mellé Német dog?

4 éves Pincsi mellé Német dog?

Figyelt kérdés

van egy 4 éves fiú pincsim de szeretnék mellé egy német dogot(beleszerettem a tulajdonságaiba)

Hogy játszak,sétáltassam őket együtt?Fiú vagy lány legyen a dog?Megkedvelik egymást majd?Nem lesznek féltékenyek?

16 éves lány vagyok

2010. máj. 22. 22:09
1 2
 1/11 omadjoe válasza:
szerintem NEEEEEEE!!!! ha mégis akkor lányt. nagy perpatvart csinál a pincsi, ha uj kutya kerül mellé, pláne ha fiu. dominincia elv! a pincsi akar lenni a falka vezér, de a német dog nem fogja engedni! mi is anno a 4 éves kan pincsi mellé kaptunk 1 kan német juhász kutyát. a pincsi mindig kiprovokálta a veredekést, persze mindig ő vesztett. végeredmény a pincsit kétszer mütötték a szemével, majd a végén amputálni kellett a sok véres csata után. és nem lehettek egy idöben egy helyen, mert rögtön egymás torkának estek. eredetileg mindkettö domináns him volt. és egyik sem akart a másik alárendeltje lenni. vége az lett, h. a pincsi lakásban lehetett, a német juhász csak kint az udvaron.
2010. máj. 22. 22:23
 2/11 anonim válasza:
100%
Ha nem illenek ossze,akkor javaslom a National Geographyc Channel-rol a "Csodalatos kutyadoki" cimu musorbol azt az embert,amelyik annyira ert a kutyakhoz.(Bocs,de a neve nem jut eszembe)Ez nem vicc,ezt meg lehet csinalni,ha tudsz angolul vagy spanyolul,ugyanis a doktor mexikoi.
2010. máj. 22. 22:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát ha nem szeretnéd, hogy a német dogod megölje a pincsid akkor csajszit vegyél! Vagy ivartalanítod mind 2-t!:)

Ha csajszit veszel majd megkedvelik egymást! Eleinte a pincsid féltékeny lesz de idővel megszokja! nekem is nehezen szokta meg a pincsim a mopszim!:S

2010. máj. 22. 22:24
 4/11 A kérdező kommentje:

Mind a kettő ki lenne ivartalanítva:) köszönöm a válaszokat.

azt nem szeretném ha valami baja lenne a pincsinek:S de annyira szeretnék mellé egy dogot:)

2010. máj. 23. 09:06
 5/11 anonim ***** válasza:

Tisztában vagy vele, hogy mennyibe kerül egy ilyen kutya? És hogy mennyit eszik egy hónapban?

Én nem leszóllak, komolyan kérdezem.

2010. máj. 23. 17:55
 6/11 anonim válasza:
Sizer Milan-nak hivjak.
2010. máj. 23. 18:06
 7/11 A kérdező kommentje:
persze,hogy tisztában..:) utánanézek mielőtt eldönteném hogy milyet akarok..
2010. máj. 23. 18:13
 8/11 anonim ***** válasza:
tudod nekem is van óriási kutyám ... Tosa Inu...., Nos a lábaira mivel muszáj minden nap 15 ml szirupot adni neki amit cukorszegény vaníliás joghurtba keverek neki minden nap. És 26 € ami átszámolva 7800 FT kb. és ez csak max 1,5 hónapra elég. Ezt muszáj különben csunyán fognak menni a hátsói lábai és nehezen fogja emelni.De ha lesz majd a doki felvilágosít erről. AZ enyém most 11 hónapos, 60 kg és marmagassága 80 cm + még a feje és a nyaka. 2000-2500 gramm vagy is úgy 2,5 kg-t eszik egy nap. Én hússal etetek és olcsóbban kijövök a hússal egy hónapra mint a minőségi táppal. Persze azért azt is kap. Emígy a válaszom: ivartalanítod mind2-t akkor nem lessz baj :):)
2010. máj. 24. 19:37
 9/11 anonim ***** válasza:
szerintem inkább ne! :)
2010. máj. 24. 19:39
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha ivartalanitva lesznek, akkor nyugodtan.

Ha esetleg meg kutyasuliba is el tudsz jarni, akkor pedig semmi akadaly nem lehet. Annyit kell megtanulnod, hogyan kezelheted a dominans egyedet. De, ha ivartalanitod, akkor sokkal konnyebb dolgod lesz.

2010. máj. 24. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!