Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van, itt állatorvos?

Van, itt állatorvos?

Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 18:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
[link] Orvosra van szükségem topic regisztráció után.
2010. máj. 22. 21:16
 12/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Elhízás, túlsúly kapcsán én két dolgot tudnék Neked javasolni:

1. Szénhidrátmentes tápok, pl. Orijen, de már az Acana-nak is vannak szénhidrátmentes tápjai.

2. Ha házikoszt: akkor főzz Neki pl cirkemellett natúran (ízesítés nélkül, sima vizben) ehhez adj főtt rizst, főtt sárgarépát.

Ha a kutyusod felnőtt már akkor napi 1szer adj Neki enni, de ha kölyök még akkor természetesen ezeket a dolgokat megosztva.

2010. máj. 22. 21:32
 13/19 anonim ***** válasza:
50%
Igen van. Valószínűleg Én volnék az az állatorvos, akit az elején az egyik válaszoló nem is mer el állatorvosnak, azt hiszi, hogy annak adom ki magam. Valamint azt írja, hogy hülyeségeket írok. De nem érdekel mit gondol rólam az illető. Biztos nem tetszik neki, hogy egy állatorvos van a fórumon.
2010. máj. 22. 21:33
 14/19 anonim ***** válasza:
47%

Szeretném mondani, hogy nem írok baromságokat, csak sokan nem hajlandók elfogadni egy szakember tanácsait.

Akkor nem is tudom, hogy miért írják ki a kérdéseket. Én csak segíteni akarok. De lehet, hogy nem jó ötlet volt regisztrálnom magam a fórumon.

2010. máj. 22. 21:35
 15/19 anonim ***** válasza:
Akkor a kérdező kérdésére miért nem írja meg a Doktor Úr/Doktornő a választ? Itt a lehetőség, lehetne bizonyítani, hogy tud jó tanácsot adni. Mert eddig a többi kérdésre adott kommentjéből nekem az jött le, hogy Önhöz nem vinném a kutyáim. És volt már olyan orvos, nem egy, akivel kapcsolatban úgy döntöttem, hogy váltok. A diploma az egy dolog, attól még nem lesz egy orvos jó orvos, de bocsásson meg, hogy látatlanból ezt mondom, bár a kommentjei alapján sajnos nem tudok másképp nyilatkozni. Adja Isten, hogy tévedjek. Üdvözletem.
2010. máj. 22. 21:38
 16/19 anonim ***** válasza:
74%

Azállatorvos válaszoló vagyok.

Ha elfogadja a kérdést kiírója a tanácsomat, akkor a következőket ajánlom: adhat a kutyának rizst, húst meg zöldségeket, de a rízzsel vigyázni kell. Lehet neki házi ételt adni, de gondosan oda kell figyelni.Sima fehér rízs helyett lehetne neki adni inkább barna rízst, annak alacsonyabb a glikémiás indexe. A sima rizs inkább tömőanyagként jöhet szóba. Mégjobb, ha árpagyöngyöt(gerslit) áztat be, és főz ki. Természetesen több húst kell adni, mint növényi összetevőt. Az árpagyöngy sokkal jobban a megfelelő szinten tartja a cukorszintet, a legkevésbé hizlalóbb.

De vannak nagyon jó diétás tápok, light tápok: Acana, Eukanuba, Royal Canin,...

2010. máj. 22. 21:43
 17/19 anonim ***** válasza:
89%

Nem haragszom, hogy kritizálnak. De nyilván nem írok hülyeségeket. Amúgy fiatal férfi állatorvos vagyok.

Sajnos vannak tényleg nem jó álattorvos-kollégák. Dehát ez van.

Nem tudom,esetleg meg tudná írni nekem, hogy melyik kérdésekre adtma Ön szerint buta válaszokat?

2010. máj. 22. 21:47
 18/19 anonim ***** válasza:

Próbáld meg light (vagy senior,nem tudom hány éves a kutya) száraztápot és vizet. Csak ezeket add neki a tápot pontosan kimérve. Légy könyörtelen és ne adj neki többet,zavard el ha a konyhában sertepertél,vagy kinézi a szádból a kaját. Meg fogja szokni.

A rizs+répa+csirke is jó,de abból se adj neki sokat.

2010. máj. 22. 22:11
 19/19 anonim ***** válasza:
Próbálom kikeresni, csak sajnos a több száz, talán ezer kérdésből sajnos nem könnyű megtalálni. Ha viszont összekevertem valakivel, akkor ezúton itt, mindenki előtt, bár név és arc nélkül, de elnézést kérek. :)
2010. máj. 22. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!