Van, itt állatorvos?
Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 18:47
1/19 anonim 

válasza:

Egy tudom hogy van és általában oltári baromságokat ír. :) Nem hiába van csak ötven valahány százaléka. :) Lehet nem is állatorvos, csak annak mondja magát. :)
2/19 anonim 

válasza:

Én nem vagyok az,de sokat tudok az állatokról az én 12 évemmel.Mi a gond?Ha tudok segítek.Állatorvosira fogok menni és már a tesóm egyetemi,állatos könyveit is kívülről fújom.
3/19 A kérdező kommentje:
Kutyám (tacskó)epilepsziás lett.Szed rá gyógyszereket(Diphedan,Sevenal napi egy egész és egy negyed tablettát).Azóta az étvágya nagyon megnőt,egyfolytában enne.Sajnos hízik,pedig sokat mozog.Melyik az a ennivaló amit ehet,de kevés benne a kalória,de laktat?
2010. máj. 22. 19:13
4/19 anonim 

válasza:

Hát vagy csökkented a mennyiséget vagy lehet kapni light tápokat. Mit kap most enni és mennyit? A tacsik amúgy is hajlamosak lehetnek a hízásra. A dokitok nem mondott semmit?
5/19 anonim 

válasza:

Én nem vagyok állatorvos, pontozzatok le, ha hülyeséget írok, de én úgy csinálnám, hogy nem csak kutyakaját adnék neki, hanem kalóriaszegény főzött ennivalót. Csirkemell, zöldségek jó puhára főzve például... Bár ezeket nem minden kutya eszi meg.
6/19 anonim 

válasza:

az előző 12 éves fiuhoz/lányhoz kapcsolódóan, én is értek az állatokhoz.
A tacskónak egy napot a héten ki lehetne hagyni, hadd koplaljon.
ne lépcsőzzön, a gerince miatt.
sok mozgás, uszás.
7/19 A kérdező kommentje:
Azt kap húst rizzsel és zöldségekkel,de egy lavornyit képes lenne megenni.A mozgással nincs baj.
2010. máj. 22. 19:23
8/19 anonim 

válasza:

9/19 anonim 

válasza:

Én vagyok,a 12 éves,aki az előbb írt.Semmiképpen ne hadjon ki egy napot sem evés nélkül,hiszen a vitamin az kell.Azt ajánlom,hogy zöldségeket,ha van rá lehetőséged akkor csirke és/vagy pulyka húst nem fűszerezve félig megsütni és azt adni neki.Olyan 10-20 dkg-ot naponta.Vize legyen mindig bőséges.És semmiképpen ne legyél ideges a közelében,mert akkor ő is az lesz.Sok szerencsét!
10/19 anonim 

válasza:

Ha regisztrálsz a kutyás fórumon, ott tuti egy praktizáló állatorvos fog válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!