Mennyi idő után lehet eldönteni hogy sikeres volt-e?
A kutyám bolhás (volt?) és lekezeltük azzal a szerrel amit az orvos adott, aztán raktunk rá ilyen távoltartó cseppeket. Ez már 3 napja volt és még mindig vakarózik! Igaz töredékét annak amit 3 napja de még mindig abnormálisan sokat. Lehet hogy ilyen lassan múlik el az irritáció ami a bolha után maradt? 2 napig egyre kevesebbet csinálta de ma megint egyre többször. :S
Mennyi az az idő ami után ki lehet nyilvánítani hogy sikeres volt-e az akció, mert már belebetegedtem ebbe az egészbe mert sehogy sem tudom megoldani!? :S Nem merem megnézni hogy van-e rajta bolha...
Akkor viszont hajrá! Nézd meg van-e benne bolha!
Lehet hogy a cseppre allergiás ezért vakarózik!
Milyen spot-ont tettetek rá?
Az orvos azt mondta allergiás a bolhára, de szerintem csak annyi volt benne hogy túl rősen vakarta magát és lettek rajt ilyen horzsolások... De nem is ott vakarja magát hanem máshol. :(
És ha van benne mit csináljak? Többet már nem tudok tenni, mint munkában mind pénzben rengeteget adtam ki rá hogy eltüntessem. :S
Frontline Combo.
Nem csak az adult alakot pusztítja el,hanem megakadályozza alárvák kifejlődését is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!