Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Németjuhászt hány hónapos/éves...

Németjuhászt hány hónapos/éves korától lehet tanítani?

Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 11:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát szerintem, ha már nem szoptatja őt az anyja akkor máris lehet, minél hamarabb annál jobb. Nekem a kutyám 6-7 hetesen került hozzám és azonnal tanítottam.
2010. máj. 22. 11:52
 2/9 A kérdező kommentje:

nekem is kb akkor került ide..és utána mindent rágót szwal nem fogadot szót...de mostmár 16 hetes és azért tudja meg felfigyel az ülj szóra...

:)

köszi a választ:D

2010. máj. 22. 13:00
 3/9 anonim ***** válasza:
ennyi idősen már lehet tanitgatni, de azért vedd figyelembe hogy még kicsi és nem tud sokáig koncentrálni. 10-15 percnél tovább nem érdemes intenzíven trenírozni mert kb ennyi ideig tud komolyabban odakoncentrálni.
2010. máj. 22. 14:10
 4/9 A kérdező kommentje:

oké:)

köszi.:)

2010. máj. 22. 19:33
 5/9 fekete amazon ***** válasza:

Amint foglalkozol a kölyökkel, az már tanítás. Jól el is lehet rontani, amit később nehéz korrigálni. Pl. az aportjáték a későbbi aportírozást alapozza meg. Na és a szobatisztaságra is "megtanítod", ugye? A legfontosabb a behívás, minden körülmények között hallgasson a nevére, és menjen vissza hozzád.

4-5 hónapos korban pedig már viheted iskolába.

Arra vigyázz, hogy ilyen korban nem szabad az ízületeit terhelni, tehát az ugrást nem kell erőltetni.

2010. máj. 22. 22:46
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ:)
2010. máj. 23. 07:53
 7/9 anonim ***** válasza:
születés után 4-5-6 héttel jó ha minnél hamarabb elkezded az elején nem igazán fogja tudni
2010. jún. 4. 18:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Heló. Minél előbb elkezded tanítani, annál jobb. A németjuhászok elég könnyen tanulnak:D
2010. jún. 5. 11:41
 9/9 anonim válasza:
Az enyém 9 hetes, már a nevére hallgat, ill ma kezdtem el tanítani az ülj parancsot, kb 10 perc alatt felfogta h mit akarok tőle:D remélem holnapra sem felejti el:)
2010. nov. 11. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!