Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy öt éves Havanese elfogadha...

Egy öt éves Havanese elfogadhat egy egy hónapos Németjuhászt?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy ma kaptunk egy Németjuhászt(még nincs törzskönyve se semmi,szuka)mivel 1 hónap múlva kertesházba megyünk.A Havanesemet mondhatni hogy elrontottuk,mert emberként kezeltük,ebédnél velünk evett,velünk aludt,nem lett regulázva.Embernek érzi magát,és nem hajlandó,más kutyákkal barátkozni,fennhordja az orrát,és elzavarja a közelében lévő kutyákat maga mellől.És előlünk.Nagyon féltékeny egy szuka lett.Tehát arról lenne szó,hogy most az egész olyan mintha egy egyke gyerek hirtelen kapna egy kistesót.

Attól félek hogy a Havanesem esetleg depressziós lesz,nem lesz jóban a németjuhásszal.Félek hogy kevesebbnek érzi majd magát.Egyébként a Juhi szereti őt,már játszani is akart vele:)Persze ő elzavarta.Így öt évesen már kicsit nehéz lesz megszoknia szerintem.

Abból lehet valami gondja,hogy eddig a Havanesem volt a házőrző(:D)mindenkit megugatott aki a rácsunk közelében elment,ő a Véreb a háztömbbenXD

Ha ez a feladat a Juhászra hárul,a kicsi nem érzi majd úgy hogy elvette a helyét?

Plusz,egyáltalán meglehet csinálni hogy egy kutyát egy hónaposan elszakítanak az anyjától?Lehet csak én vagyok hülye,de még nem tudtam alaposan utánanézni a Németjuhásznak,elég váratlan volt a megjelenése:)

2010. júl. 28. 18:44
 1/2 anonim ***** válasza:
1 hónaposan? -.- az 4 hetes(talán még nem is eszik egyedül), a kutyát 8 hetes kora előtt nem lehet leválasztani. Szerintem elég nehezen fogja így elfogadni, amiket írtál a kutyusról. Főleg, ha a kicsi is szuka lesz. Biztos elfogja rendezni egy párszor, ha a kicsi nagyon erőszakos lesz. Oda kell figyelni, és akkor össze lehet szoktatni őket. A szuka kutyák, általában féltékenyebbek a kicsikre (főleg, ha az is szuka), büszkébbek.
2010. júl. 28. 20:56
 2/2 A kérdező kommentje:

1 hónap...bocsi,most veszem észre,rosszul írtam,3 hónapos:)

Nekem is ez a véleményem:(

De azért remélem hogy megbékél...

2010. júl. 28. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!