Kutya rendelés interneten keresztül külföldről?
Én a jófogáson találtam ma egy hirdetést, irtam egy emailt az eladonak, kiderult hogy nem magyar,elvileg angliaban el es onnan kuldené nekem a kutyust.azt irta ő nem eladja hanem elajandekozná a kutyát igy a szállítási költsegen (25000ft) kivul mast nem is kell fizetnem.azt irta nem megadom az adataimat ő regisztrálja a kutyát a nevemre es egy kisallat szallito iroda vagy ilyesmi majd felveszi velem a kapcsolatot es majd meg mondjak hogyan tudok fizetni...
Az a kerdesem lenne nekem is hogyha nem azt a kutyat kapom, és nem veszem át illetve nem fizetem ki ,akkor mi fog történni?visszakuldik ahonnan jott,vagy kotelezo atvennem es kifizetnem?amugy semmit sem tudok a hirdetőrol csak egy email cimet..
Ebben nem az a legszomorúbb, hogy létezik a csalás, hanem hogy vannak, akik ennek (és ehhez hasonlóknak) bedőlnek...
Ingyen vagy jelképes összegért (esetleg támogatásért, adományért) bármelyik menhelyről, illetve fajtamentéstől kaphat az ember kutyát. Olyan kutyát, ami valóban létezik és a megfelelő gazdira vár. Van vele lehetőséged találkozni, megismerni, és kiválasztani a hozzád leginkább illő kutyust.
Nem is értem, mi visz rá valakit, hogy a vak világba utalgasson több tízezreket idegeneknek, mindenféle bizonyíték nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!