Kutya rendelés interneten keresztül külföldről?
Én a jófogáson találtam ma egy hirdetést, irtam egy emailt az eladonak, kiderult hogy nem magyar,elvileg angliaban el es onnan kuldené nekem a kutyust.azt irta ő nem eladja hanem elajandekozná a kutyát igy a szállítási költsegen (25000ft) kivul mast nem is kell fizetnem.azt irta nem megadom az adataimat ő regisztrálja a kutyát a nevemre es egy kisallat szallito iroda vagy ilyesmi majd felveszi velem a kapcsolatot es majd meg mondjak hogyan tudok fizetni...
Az a kerdesem lenne nekem is hogyha nem azt a kutyat kapom, és nem veszem át illetve nem fizetem ki ,akkor mi fog történni?visszakuldik ahonnan jott,vagy kotelezo atvennem es kifizetnem?amugy semmit sem tudok a hirdetőrol csak egy email cimet..
Íme az email a kisállat szallito irodátol MAGYARUL :D
GLOBY PET AND ANIMAL RELOCATION
UNITED KINGDOM
Szállítási szolgáltatások és háziállatok szállítása
Szállítási információ és a kölyke szállítása
Berni pasztor kölyköt úton Magyarorszagra
ÜDVÖZÖLJÜK AZ ÉRTESÍTÉSRE E-MAILEN
ENGLAND, LONDON
A kiskutya foglalási információi
Kedves ügyfél,
A bérni pasztor kennelünket ma lefoglaljuk, és közvetlenül az Ön házához szállítjuk. Ez a foglalás 1 napra érvényes, ami azt jelenti, hogy a pénzt a repülőjegyre kell küldenie, hogy a kiskutya
Feladó
Nevek: Jessica Williams
Ország és küldő címe: London, Anglia
E mail: jesicawilliamsb@gmail.com
Kézbesítés
Az otthoni kiskutyákért felelős kisállat fuvarozó Mr. Douglass Peter
A felszállás időpontja és időpontja: (hétfő) a londoni repülőtérről
A kézbesítés dátuma és időpontja: (hétfő) otthonában
Fizetés
NB:
Minden £ 500-nál kisebb összeget a British Kamerun lévő fejlesztő fiókunknak a Western Union Money útján kell kifizetni az alábbi címen
Név: Chick pythias chefor
Város: Douala
Irányítószám: 0237
Ország: Kamerun
Összeg: £80
Bank : Western Union
HOGYAN KELL FIZETÉS A WESTERN UNION-val?
küldött pénzt online Western Union nagyon gyors és megbízható. ez mindössze körülbelül 5 percig maximális és a transzfer kész.
Western Union általában megtalálható a Postabank, vagy ha valaha is látni ezt logo
- Megy egy WESTERN UNION ág az azonosító és a készpénz.
- Kérheti a küldő űrlap
- Olvasható formában gondosan és teljes hiba nélkül.
-
- küldje el az űrlapot a személyes dokumentumok és a pénz.
-hogy a nyugtát és hagyhatja
-
N/B
Amikor megérkezik a WESTERN UNION irodában, nem mondd el nekik, hogy az Ön által küldött pénzt a vásárlást, mert extradíjakat, a WESTERN UNION online vásárlás. ha arra kérik az ok azt mondják, hogy ez egy ajándék, így nem kerül külön díjatonline vásárlás
legközelebbi Western Union üzletek szerte a helyét
BAV 31
Boldog Sandor Istvan
Krt 8Szolnok,
Szolnok5000
+36-1-2358484
NORTHLINE KFT
Matyas Kiraly Rd 29.Interspar
Szolnok,5000
+36-1-2674369
EXCLUSIVE BEST CHANGE
Ady E U 28 APlaza
Szolnok,5000
+36-56-506515
AMENNYIBEN A PÉNZ HOZZÁADÁSA KÉRJÜK, KÉRJÜK A KÖVETKEZŐ INFORMÁCIÓKAT
1. A TELJESÍTMÉNY TELJESÍTMÉNYEI ...........................
2. A PÉNZÁLLÍTÁS SZABVÁNYÁNAK SZÁMA (MTCN) ..............
VAGY EGYSZERŰ VIZSGÁLAT ÉS CSATLAKOZTATÁS A PÉNZES ÁTVITELI VÉTELRE.
Főtitkár
BIZALMAS MEGJEGYZÉS:Ez az e-mail üzenet, beleértve a mellékleteket is, csak a szándékolt címzett (ek) használatára szolgál, és olyan információkat tartalmazhat, amelyek kiváltságosak, bizalmasak és tiltva vannak a jogosulatlan közzétételhez az alkalmazandó jog szerint.Ha Ön nem az üzenet címzettje, akkor ennek az üzenetnek a terjesztése, terjesztése vagy másolása szigorúan tilos. Ha hibaüzenetet kaptál, kérjük, értesítse a Szolgáltatást válaszüzenetben, és megsemmisítse az eredeti üzenet összes példányát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!