A kutyások miért hiszik azt, hogy csak az övék a közterület?
A minap történt velem az alábbi eset: Egy játszótér melletti járdán sétáltam és az útmenti padon űlt két nő és a pad mellett egy kutya, amely elkezdett rám ugatni és felém közelíteni. A kutya gazdája, vagyis az egyik nő elintézte annyival, hogy "nem bánt". Javasoltam neki, hogy tartsa pórázon az állatot, mivel erre jogszabály is kötelezi azon a településen, ahol lakunk. Erre felmutatta a pórázt, hogy itt van a táskájában. Mondtam neki, hogy sokra megyek vele, ha táskájában van a póráz és közben megtámad a kutyája. Nem nagyon foglalkozott velem, nem értem, hogy sok kutyatartó miért nem veszi tudomásúl, hogy nem mindenki szereti a kutyákat, és rájuk is tekintettel kellene lenniük.
30f/meleg
Az én kutyámra (tök barátságos) pedig kisgyerekek közelítettek támadóan és bottal kezdték volna ütni..valamint többször majdnem elütötte biciklis a járdán..
Mondjuk ha bármelyik is megtörténik, nyilván nem állok jót magamért.
Hidd el, sokszor a gazdiknak is égnek áll a hajuk a sok paraszt nem kutyás miatt.
Ezért szerintem ne általánosítsunk.
30n/hetero
Én pont a kisgyerekeseknél látom ezt.
29N, heteró
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!