Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi táp kell egy yorkinak?

Mennyi táp kell egy yorkinak?

Figyelt kérdés
Ismerősök nyaralnak naponta megyünk a kutyákat etetni. A tápos csomagon nincs etetési útmutató és nem mondták meg mennyi táp kell nekik. Külföldön vannak nem érjük el őket.

2017. júl. 15. 22:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Mennyi idős, hány kg? Milyen tápot eszik? Neten nincsen etetési útmutató?
2017. júl. 15. 22:12
 2/15 anonim ***** válasza:
51%
Amúgy kicsit érdekes, hogy az internet világában nem érsz el egy embert, mert külföldön van... külföldön is van internet, e-mail, chat, közösségi oldal, stb.
2017. júl. 15. 22:13
 3/15 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs milyen táp, táptároló vödör szerűségbe van zsákot meg nem találunk aztért írtam hogy nincs utmutató. És igen valóban fura hogy a net világába nem érek el valakit akinek amúgy se facebook se semmi hasonlója nincs telefont meg nem veszi fel mert még úton vannak. Gondoltam ide kiírom ilyen későn hátha más yorki tulaj megtudja mondani kb mennyi kell nekik.
2017. júl. 15. 22:17
 4/15 anonim ***** válasza:
19%
Minden yorki más mint minden kutya viselkedése is.. az enyém alig akarja megenni a tápot csak ott van előtte.. Az én kajámat kunyizza el.. Adj neki a maradékot amit főzöl talán megeszi..:)
2017. júl. 15. 22:26
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem nálam van hanem a srácc lakásán szóval napi 2x megyünk kiengedni őket stb. Magamhoz nem tudom hozni mer lakásba nem lehet kutya az udvaron meg egy nagytestű van. Mindegyik egy marékkal kapot ma. Az kb elég nekik egy evésre?
2017. júl. 15. 22:34
 6/15 anonim ***** válasza:

A kérdésben még csomagot írtál, most már dobozban van a táp?

És így lettek rád hagyva a kutyák, hogy azt se tudod mennyit adj nekik enni?

Elég érdekes...

Azt továbbra sem írtad, hogy milyen idősek és hány kilók a kutyák. Mert nem mindegy.

2017. júl. 15. 23:00
 7/15 anonim ***** válasza:

Olyan 40 és 80g között. Persze függ a táptól is, de mivel azt nemtudjuk így kiindulási pontnak talán segít. Ha látod, hogy nagyon hamar megeszi és láthatóan éhes akkor +10-15%.

Itt van pár táp etetési útmutatója. A Yorki standard 3kg alatt van szóval én azzal számoltam.

RC: [link]

Farmina ND: [link]

Fogalmam sincs: [link]

[link]

Orijen: [link]

Lényegében a jó minőségű tápokból 40-60g körül kell a roszabbakból 60-100g , tehát a 60-80 közötti adaggal nagyon nem lőhetsz mellé, de úgyis látod majd ha még éhes.

2017. júl. 15. 23:12
 8/15 A kérdező kommentje:
A csomagot a dobozra értettem. Igen így lettek itt hagyva. Fogalmam sincs mennyi idősek vagy hány kilosak de ha már normalis választ nem kapok mer megy a szőrszálhasogatás akkor veszem a faradságot le írom a sztorit. Párom haverjának a nőjének a kutyái. A csajt az életbe nem láttuk, külföldön melozik. A kutyák ha itthon van vele vannak ha melozik kutya panzió. Erre a 2 hétre nem tudta őket panzióba hagyni. A kutyakat nem láttam mivel dolgoztam. Párom ma hívott hogy mennyi kaja kell nekik szerintem mer a srácc nincs regisztrálva semmilyen netes oldalon, a csaj nevét pedig nem tudjuk csak a becenevét. Nem érjük őket el telefonon. Fogalmam sincs hogy kistestű kutyanak mennyi kaja kell mivel az enyém 7dekát eszik egy evésre és nem kicsi. Gondoltam kiírom ide hátha kapok egy körülbelüli választ nem pedig további kérdések hadát. Nyilván fontos a kutya kora és súlya de mivel a saját gazdájának sincs szerintem ezekről lövése ne hogy már nekem legyen. A helyesírási hibákért bocsi telefonnal nehéz kicsit írni.
2017. júl. 15. 23:20
 9/15 A kérdező kommentje:
7. Válaszoló köszönöm szépen a segítséget :)
2017. júl. 15. 23:22
 10/15 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem csak táppal etetni,ráadásul ugyanazzal,marha unalmas lehet a kutyának.Sajnálom szerencsétleneket.
2017. júl. 16. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!