Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fáj a torka a kutyámnak, ha...

Fáj a torka a kutyámnak, ha tölem kaphatta el, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem smárolunk meg ilyesmi, csak max. megölelgetem öt. Nekem is fáj a torkom napok óta. Nála úgy vettem észte ezt, hogy próbált morogni de ez a fajta hangképzés irritálja a torkát.
2010. máj. 21. 15:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
De olyankor köhög? Vagy miből látod, hogy irritálja?
2010. máj. 21. 15:39
 2/12 A kérdező kommentje:
Lehajtja a fejét, tátog és valahogy ki akarja krákogni.
2010. máj. 21. 15:40
 3/12 Akiteki ***** válasza:
Simán elkaphatja. Vidd orvoshoz, fog rá gyógyszert kapni.
2010. máj. 21. 15:44
 4/12 A kérdező kommentje:
Oksa! Köszi!
2010. máj. 21. 15:46
 5/12 anonim ***** válasza:
én mondjuk nem gondoltam volna, hogy a kutya elkaphatja az embertől.
2010. máj. 21. 15:57
 6/12 anonim ***** válasza:

Csak tenyésztéssel lehetne kideríteni, hogy tőled kapta-e el, vagy nem. Ezt semelyik laboratórium nem fogja megcsinálni neked, és gondolom neked sincs annyi pénzed, hogy ilyenért fizess.

2-3 napig adj neki hagyma teát (pár darab egész hagymát kiforralsz vízben, a levét adod csak) egy kiskanál mézzel. Öntsd a tápjára, de lehet, hogy édesen magától is megissza. Napi 1-4dl simán mehet mérettől függően. Ha nem jön rendbe, akkor orvos, nehogy torokgyulladás legyen belőle.

2010. máj. 21. 16:03
 7/12 A kérdező kommentje:
Ok., csak nem tudom mostmár, hogy mi is a helyzet a hagymával mert épp az imént olvastam, hogy a hagyma az mérgezö lehet nekik"(mit ehet a kiskutyám?)-kérdésnél" vagy föve azért nem olyan gázos?amúgy megeszi a fött sült hagymát...
2010. máj. 21. 16:14
 8/12 anonim ***** válasza:
Adhatsz még neki B és C vitamint is. C-t immunerősítőnek, a B pedig azért, mert segít a nyálkahártya regenerálódásában. én hagymateát még sose adtam neki, viszont ilyen helyzetben a vizét kamilla teára cserélem, és a tápját beáztatom egy kis meleg húsleves lébe (leveskockás), illetve nem kap semmi szárazat, csontot, vagy olyasmit, ami irritálhatná.
2010. máj. 21. 16:23
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi, ez jó! De kipróbálom a hagymalevest, a C-B-vitamint, estére lefekvésnél a pár kanál kamilla teát. Aztán ha gyorsan nem javul akkor doki!
2010. máj. 21. 16:29
 10/12 Winner of Royal Hill ***** válasza:
Mézes kamillatea! Csodákara képes. Víz helyett ezt kapja a kutyád! Pár nap és kutya baja lesz.
2010. máj. 21. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!