Mennyit foglalkoztok a kutyával?
Bocs, közben látom az is van. Csak a simit láttam.
Nálunk is kb. mint a többieknek, reggel inkább játék, este séta - túra. De ide úgysem az fog írni aki láncon tartja és sosem viszi ki, pedig sajnos az a többség. Szóval ez így nem fogja a jó magyar valóságot mutatni. Valljuk be, bizonyos helyeken nem divat a séta.
#12 sajnos igazad van. Mondjuk én mostanában már nem látok annyi láncos kutyát bár ez mondjuk azért is van mert nem járok olyan helyekre. Amúgy ami még mindig felmerül benne az ilyen kérdésekkor hogy kik azok akik lepontozgatják az emberek. Az akkor dühít engem pláne amikor olyan kérdés van hogy pl milyen kutyád van kérdésre leírják az emberek a fajta nevét erre meglátom hogy 30% és mi a fene?
Ennél a kérdésnél sem értem ezt mert én kevesebb mozgást írtam mint a többi ember de hát angol bulldogom van nem vizslám. A másik meg az hogy itt nem volt kegyetlen válasz(mondjuk volt egy komolytalan) mivel mindenki foglalkozik a kutyájával és szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!