Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » MIlyen a Dr. John táp?

MIlyen a Dr. John táp?

Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 15:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Tényleg a dog chowban nincs színezék, bocsi... vmivel keverem:)

Pont ugyanazokat a tápokat nézegetjük:D A Brit nekem is szimpi volt, de nálunk csak neten lehetne rendelni, amit nem mindig tudnék megoldani.

Sajnos az én öregebbik kutyám is régen sz@r tápot evett:S darlingot - akkor még szinte semmit sem tudtam a tápokról (és sajnos nem volt senki aki tanácsot adjon), a szüleim meg ezt vették, így ezt kapta... Szerintem a mostani egészségproblémái nagy része (allergia, öregkori immunhiány) ennek köszönhető.

2010. máj. 26. 11:39
 12/15 A kérdező kommentje:

Én sem tudtam róla, meg a tenyésztőnél csak húst kkapott, egész csirkéket:)amikor hazahoztuk, akkor ilyen tollnap a végét kakilta ki, tehát szerintem mindent megevett:) ugyhogyváltottunk:)

figy szerintem pont jók azok a tápok:) tényleg jók:)árban is , meg összetételben is:)

igen én sem tudom hogy itt nyíregyen hol lehet venni, Brit kaját, de a szomszédom azzal etet, majd megkérdezem tőle:)

és a labid min nőtt fel?:)

2010. máj. 26. 12:03
 13/15 anonim ***** válasza:

Már egy éves elmúlt amikor hozzánk került. A tenyésztőnél állítólag húst+gréti mixet kapott - de őszintén így utólag már abban sem vagyok biztos hogy ez igaz-e. Azóta több dologról is kiderült hogy nem teljesen úgy van ahogy a gazdája mondta...

Kb 6 éves koráig kapott Darlingot, néha Friskist (meg ritkán Pedigreet - én gyerekként a sok reklám hatására meg voltam róla győződve hogy az hűű de jó táp és a kis kuporgatott zsebpénzemen mindig vettem neki hogy egyen vmi jót is:D:S)

Aztán váltottam porcijóra, majd Acc-re és jelenleg kb 2 éve Premiere-re. Most 10 éves a kutya. De nagyon bánom hogy szegényt régen ilyenekkel etettem:(

2010. máj. 26. 13:44
 14/15 A kérdező kommentje:
hát..tudod nem tudhattad, tehát szerintem ez ne bántson...ugysem tudsz már mit tenni ellene..:)és a másik kutyus?:)
2010. máj. 26. 13:55
 15/15 anonim ***** válasza:

A másik egy német juhász-labrador keverék, most 5 éves.

Szerencsére makk egészséges, bár ő kis korában sok húst meg főzőtt kaját kapott a táp mellé.

2010. máj. 26. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!