Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » MIlyen a Dr. John táp?

MIlyen a Dr. John táp?

Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 15:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Egyszer nézegettem, mert egy ismerősőm esküdözött hogy az milyen jó. Hát egyáltalán nem jó. A Platinum elnevezésű tápja (ami a legjobb közöttük) is elég gyenge, de a többi meg szinte Pedigree minőségű. 8 és 6 ezer forint között van, ennyiért már sokkal jobbat lehet venni.

Itt leírják az összetevőket:

[link]

2010. máj. 23. 09:24
 2/15 A kérdező kommentje:

4 százalééék? hát ez durva..

most Dog Chow-t kap, de most láttam ezt az újságban....hát nem fog ilyet kapni a kutyám:)

Szerintem a spanyol ACC-t fogja kapni:) vagy a Premier hiGH 5-ÖT:d KÖSZÖNÖM A VÁLASZT várok még további válaszokat is

2010. máj. 23. 11:54
 3/15 anonim ***** válasza:

Megint én:) Mi Premiere-high-t etetünk (két nagytestű kutyánk van) Nem rábeszélni akarlak csak leírom a véleményem ;)

Nagyon sokáig keresgéltem hogy a lehető legjobbat tudjam a kutyáimnak adni még úgy is hogy nincs pénzem 10e forintos tápokra. A Premiere nekünk bevált, szeretik, jó a kondijuk, az idős egészségi gondokkal küszködő kutyám is jól néz ki tőle. Szerintem a beltartalma is megfelelő és nem utolsó sorban megfizethető (a múlt héten akcióban vettem 6400Ft/15kg-ért, amúgy 7300Ft szokott lenni).

2010. máj. 25. 18:32
 4/15 A kérdező kommentje:

sziaa:)

nekem is nagyon megfelelt, csak nem akartam megint ugyanazt venni neki, ezért Dog chow adultat kap most...

láttam az egyik kutyásboltban valami Acc spanyol tápot, 20kiló, 6000, és jó a beltartalma, nekem ismerősömék azt etetik, és gyönyörűek akutyák...azt akarom most kipróbálni...a dog chowal meg vagyok eléágedve, csak nekem annyira nem szereti, egyedül az active amit nagyon szeret, de azt csak télen kapja abból.

és az abaj, hogy nem akarom hogy megunja..mert megunja...

nem tudsz vmi tippet, amitől nyugodtan adhatok neki több zsákkal is , és nem unja meg??:) köszi hogy ilyen aranyosan válaszoltál, ritka vagy!!!:):)

2010. máj. 25. 19:29
 5/15 A kérdező kommentje:
nekem is egy nagyméretű kutyám van, belga juhász:) és kegyetlen sokat eszik, valamikor 1kiló táp lecsusszan neki:d és nincs elhízva, mert annyira sokat mozgatom, és mozog:) ugye télen sokkal többet eszik, többet is adok neki, hogy legyen tartalék ne fázzon:) neked milyen kutyusaid vannak?:)
2010. máj. 25. 19:31
 6/15 anonim ***** válasza:

Hát nekünk megunós probléma nincs:D a vasszöget is megennék...

Egy labradorom és egy német juhász-labrador keverékem van, mindkettő jó étvággyal megáldva.

ACC-t egy ideig mi is etettük, nem volt rossz, csak nem tudtuk mindig beszerezni, az én kutyáim meg nem igazán tolerálják a tápváltást.

A Dog Chowtól meg hasmenésesek lettek, de ez szerintem kutyafüggő. (bár nekem nem igazán szimpi ez a táp, mert van benne színezék)

Volt egyszer dolgom egy válogatós kutyával (szomszéd dobermannja - sokat vígyáztam rá:) ő is hamar ráunt a tápokra. Neki mindig hozzá kellett keverni egy kis finomságot pl húslé, pörkölt maradék zaftja, kefír, konzerv, szalámi darabok - vagy csak egyszerűen kicserélni az én kutyám kajájával mert az valahogy mindig jobban kellett neki mint a sajátja:D

2010. máj. 25. 19:56
 7/15 anonim ***** válasza:

folyt. köv.

Télen az enyémek is sokat esznek - kell fűteni. Ilyenkor a Premiere mellé kapnak pluszba Multifitet, vagy Dog Chowt vagy +plusz húst, egy kanál zsírt stb.

De ilyenkor nyáron elég nekik a 2Xegy csapott bögre táp (kb 400-450g).

2010. máj. 25. 20:02
 8/15 A kérdező kommentje:

nekem is szeret enni, de pl mondom a dog chow aktivot nem unta meg, pedig egymás után evett meg 30kilót, viszont a simát nem szereti annyira...ő is kap hozzá néha csontot, levest, joghurtot, tojást, mindenfélét:)

tejfölt is szokott néha:)

pedig szereti a hasát, de azért annyira nem, hogy mindent felfaljon:D

ismeem a labikat:D bizony jó az étvágyuk:)

télen nekem is kap mindig zsírt, v

ay főzni szoktunk neki hozzá kukoricadarát, ami még nagyon hízlal:)

2010. máj. 25. 23:20
 9/15 A kérdező kommentje:

Acc-t nekünk könnyű beszerezni, ott lehet nálunk kapni, ahol a dog chow-t...

most még nétem a Brit Care tápot, ami egész jó árban van, mert nem engedhetjük meg magunknak az Orijent..:)

de még így is jobbat kap mint pl a cseppy, meg a dárling:)

amugy a dog chow-ban nincs színezék:) tényleg most olvastam el:d

2010. máj. 25. 23:22
 10/15 A kérdező kommentje:

még:D

nekem a tápválást nem sínyli meg egyáltalán, most is pl a dog chow-t kapja multifitel:) egyiknap ezt másik azt, vagy hetente változatom neki:)nem megy a hasa semmitől hálstennek, csak a Darlingtól, Chappytol,Ífriskiestől...

kiskorűban..nagyonduvra volt...állandóan men akutya hasa, de közben meg annyi evett mint a ló, és naponta betermelt kb 5liter vizet..már elvittük orvoshoz, és akkor jötüünk rá, hogy a friskiestől megy, mert akkor még azt kapott, még az jobb is mint a dárling meg a csepi..és akkor váltottunk dog chowra, hogy ne menjen tönkre szegénykém...és 1-2 nap alatt renbe is jött:)

2010. máj. 25. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!