Milyen fajta kutya lehet?
Sziasztok annyit mondtak hogy az anya Rottweiler. Most 13 hetes,itt van pár kép róla!
Amugy úgy lehet rászoktatni , hoyg egy helyre végezze a dolgát , hogy mindig egy bizonyos helyre rakod a kakit.
De inkább keress másik gazdát!
A jó büdös f-nek vesztek kutyát ha láncon és kennelben tölti az életét mert hiába írod hogy már szabadon van azt én nem tudom elhinni mert írni lehet mindent.Amúgy a kutyának nem ketrece van. Takarítani meg majd az első 2 hétben fogod a helyét. Amúgy van benne roti látni szőrén a másik fele meg nj vagy nj keverék. Ráadásul ilyen kutyát vesztek aminek meg pláne kell mozgás. Amúgy nem kell zacskó, jó lesz a lapát meg egy gereblye. Még azt sem tudom hogy mi az a szőrös ott a kutya mellett. Mamádnak én is üzenném hogy nem 1940-es években járunk. Jaa és lehetőleg ne vmi szar táppál etessétek meg maradékkal mert nem disznó. Amúgy valóban egy új gazda jobb lenne ahol jó helyen nőhet fel. Azt sem értem hogyha valaki tudja hogy vesz egy kutyát akkor annak az az első dolga hogy megnézze a helyet ahol élni fog a kutya és eldönti hogy a hely alkalmas e arra hogy egy kutya ott éljen ha nem akkor nem ha igen akkor igen. De már eleve szemét minek van mindenhol?! Aztán majd elszökik a kutyád mert nem lesz ivartalanítva.
Elnézést hogy ilyen bunkó voltam de ez az igazság és nagyon fel tud cseszni az ilyen kegyetlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!