Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutya passzol hozzáM?

Milyen kutya passzol hozzáM?

Figyelt kérdés

Nagy kertes házunk van, tehát hely lenne neki. Sokat mozgunk.Foglalkoni közepes mennyiséget tudnánk vele.

Nekem tetszenek a pulik, a kaukázusi juhászok, a magyar vizslák főleg.Természetre inkább szeszélyes vagyok.A kutyákat imádom.23/N

2010. máj. 21. 14:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%

miből gondolod hogy nem hozzá való? azért mert a pici cuki nem feltétlenül passzol hozzá. Ha közepesen sok idő akkor még gondolom nem akarsz kutyakozmetikushoz és szinte minden fésülgetni így tehetünk egy rövid szörüre.

Boxer- szeret mozogni, nagyon szereti a családját ( a gyerekeket is) és, megvéd minden családtagot veszélyes helyzetekben, rövidszőrü, közepes termetü.

Beagle- nagyon családcentrikus, közepes termetü, rövid szőrü és szereti a kifárasztó sétákat.

Azon kívül még a westie, labrador, tacskó, németjuhász, belga juhász. REmélem segíthettem =)

2010. máj. 21. 14:58
 12/16 anonim válasza:
Szer egy jo nagy kutya passzolna hozzad.
2010. máj. 21. 15:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Mudi? Rokona a pulinak, de nem kell gondozni a szőrét, könnyű nevelni, megvéd, de közepes testű, nem egy kaukázusi vadságú. :D Változatos színei vannak, jól el tudja magát foglalni, de azért foglalkozni sokat kell vele.
2010. máj. 21. 16:04
 14/16 anonim ***** válasza:
2010. máj. 21. 17:19
 15/16 anonim válasza:
77%

Szia! Ha "csak" közepesen tudnál vele foglalkozni, én nem ajánlanám a vizslát, és főleg nem a beaglet. A vadászkutyák nagyon gazda centrikusak, némelyik létezni se tud a gazdája nélkül (hidd el, ez így van az én beaglemmel is). Sokat kell velük foglalkozni, és erélyesen kell nevelni őket. Ami engedelmes, jó őrző-védő, és játékos is tud lenni, az a német juhász.

A kaukázusit is keményen kell nevelni (itt nem a verésről írok, hanem következetesnek kell lenni).

2010. máj. 22. 13:55
 16/16 anonim ***** válasza:
53%
A labrador egy család centrikus, engedelmes kutya, bár van mozgásigénye, mint minden kutyának, de azért nem hal bele, ha pár napig nem viszed ki a kertből...És elég nagy is, talán meg is véd. De mit jelent az,hogy közepes mennyiséget foglalkoznál vele? Azért kutyaiskolába érdemes lenne elhordani bármilyen fajtát, főleg kerti kutyánál fontos, a szocializáció miat..És sétálni, kirándulni is kellene azért...
2010. máj. 24. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!