Milyen kutya passzol hozzáM?
Nagy kertes házunk van, tehát hely lenne neki. Sokat mozgunk.Foglalkoni közepes mennyiséget tudnánk vele.
Nekem tetszenek a pulik, a kaukázusi juhászok, a magyar vizslák főleg.Természetre inkább szeszélyes vagyok.A kutyákat imádom.23/N
miből gondolod hogy nem hozzá való? azért mert a pici cuki nem feltétlenül passzol hozzá. Ha közepesen sok idő akkor még gondolom nem akarsz kutyakozmetikushoz és szinte minden fésülgetni így tehetünk egy rövid szörüre.
Boxer- szeret mozogni, nagyon szereti a családját ( a gyerekeket is) és, megvéd minden családtagot veszélyes helyzetekben, rövidszőrü, közepes termetü.
Beagle- nagyon családcentrikus, közepes termetü, rövid szőrü és szereti a kifárasztó sétákat.
Azon kívül még a westie, labrador, tacskó, németjuhász, belga juhász. REmélem segíthettem =)
Szia! Ha "csak" közepesen tudnál vele foglalkozni, én nem ajánlanám a vizslát, és főleg nem a beaglet. A vadászkutyák nagyon gazda centrikusak, némelyik létezni se tud a gazdája nélkül (hidd el, ez így van az én beaglemmel is). Sokat kell velük foglalkozni, és erélyesen kell nevelni őket. Ami engedelmes, jó őrző-védő, és játékos is tud lenni, az a német juhász.
A kaukázusit is keményen kell nevelni (itt nem a verésről írok, hanem következetesnek kell lenni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!