Melyik fajta lehet a legalkalmasabb?
3 fajta érdekel: Dogo Canario, KÁJ,orosz fekete terrier
Nemrég költöztünk házba és úgy gondolom hogy kell egy ilyen kaliberű kutya mint ezek a fajták. Mind azért mert védelmet nyújtanak már a puszta megjelenésükkel mind azért mert ezeket a fajtákat szeretem. Bár tudom hogy a mai világban már egy eltökéltebb betörő mocskos dolgokra képes. Amúgy a környék biztonságos és nyugodt és riasztó is van.
A fajtákat ismerem és van tapasztalatom kutyákkal de igazat megvallva nem tudok dönteni hogy melyik legyen a három közül.
A házba lehet bejárásuk de szerintem a canarion kívül a másik kettőnek nincs rá szüksége a hidegebb,zordabb hónapokban.
Amit szeretnék egy kutyától az az hogy lehessen vele sétálni és labdázni de túlzottan nagy mozgásigénye ne legyen. Tudom hogy a KÁj a labdázásra nem igazán alkalmas. Az OFT-vel kapcsolatban csak a szőre sűrű ápolása aggaszt.
Fontos még azt tudni hogy kan kutyát szeretnék és hogy ivartalanítva lesz. Van 2 gyerek (5 éves és egy 2 éves) és még van egy 2 éves yorkie szukánk.
Köszi az eddigi válaszokat! Jöhetnek még!
Tudnátok mesélni arról hogy milyen a ti kutyátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!