Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » SOS! Kell tetanusz?

SOS! Kell tetanusz?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, van egy idióta kutyánk, nagyon ritkán találkozom vele. Viszont most a lábammal játszott, és vagy megharapta vagy megmarta, egy fehér csík látszik. De lehet van máshol is amit észre sem vettem. Azonnal elmentem fürdeni, majd azt a fehér csikot lebetadinoztam,de egy éve lejárt a szavatossága, gondolom semmit nem ér, sőt lehet bajt csinál?! Holnap mindenképp elmegyek a háziorvoshoz, vagy már most menjek az ügyeletre tetanuszért? Félek...
2017. júl. 9. 21:52
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Le rohadt már a lábad? Én amúgy a kutyát oktatnak hogy ne kapjon el a te fehér Csikós tol semmit... nagyon súlyos betegségeket terjeszthetsz a kutyára nézve. Inkább a kutyát vidd tetanuszert és veszettsegi oltás ért a dokihoz.
2017. júl. 10. 16:34
 22/22 anonim ***** válasza:
*oltatnam
2017. júl. 10. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!