Minek nevezhető az alábbi hirdetés feladója?
A szöveg (ha esetleg elévülne):
Hullámos és-vagy nimfa papagájokra cserélném gyönyörű szlovák Cavalier king charles spániel ruby színű szuka kutyusomat aki még nincs 2 éves, 2 hete tüzelt és egybe volt a kannal így lehet hogy be van fedezve!

Én az expresszen a múltkor durvább hirdetést olvastam. Kb ez állt benne:
"Bullterrier kutyámat elcserélném cross motorra. Akit érdekel az jelentkezzen 0000 számon"
Én teljesen elképedtem, a kutyát képes lenne egy motorra elcserélni?
Nekem yorki keverék kutyusom van és nagyon szeretnék majd egy szép fajtatiszta bullterriert viszont ha valaki idejönne, hogy az én kutyámért cserébe ad egy bullterrier kölyköt ami 100 e ft akkor sem kéne. Hiszen ő az életem része.

Az lesz a nagyon csodálatos, ha egy szaportító elolvassa és úgy gondolja, hogy simán juthat kutyához olcsón :(. Aztán eltelik 3-4 év és halálra elleti azt a szerencsétlen kutyát.
Ilyenre semmilyen állatot nem bíznék, se kutyát, se madarat. Ennek a plüss jár, abból is csak az olcsó fajta.
Soha nem lesz vége az állatkínzásoknak, a felelületes gondolkodásnak, ha az ilyenek mellett elmennek az emberek állandóan. Ennek is van pedig anyja, apja, barátati, lehet testvére, társa. Egy se akadt volna, akinek van józan gondolkodása?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!