500 ezer egy francia bulldog? 100 ezer egy angol? Ráadásul szerintem törzskönyv nélkül.
Hát vannak még hülye emberek. A francia bulldogoknál is most nagyon elszálltak azzal, hogy a kék színt tenyésztik és adják el csillagászati áron.
Normális ember nem vesz ilyen helyről kutyát.
Ezek biztosan nem tenyésztők.
Én sem értem,hogyha valaki már több száz ezret kiad, akkor miért nem keres meg egy tenyésztőt?Főleg egy ilyen kutyánál..
De egyébként a kereslet határozza meg a kínálatot.Magyarországon nagyon nagy kereslet van a szaporítós kutyákra és kb az van lehülyézve,aki tenyésztőtől vesz..
99%-ban a cigányok szoktak ebben utazni, mert hát a Merci meg az arany hajólánc mellé dukál a francia bulldog, ami egy köztudottan drága kutyafajta.
Egy megvette 20 ezerért, aztán szaporítják őket össze-vissza, majd eladják százezrekért. Sokan mégis veszik, mert "csak" 150 ezerért is meg lehet venni, holott egy minőségi kiskutya 2000-3000 euroba kerül tenyésztőtől, törzskönyvvel, eredményes, bevizsgált szülőktől.
Normális ember már az első helyesírási hibánál hagyná a francba, de hát divatfajta, "jó lesz az, pont úgy néz ki mint a képeken" alapon meg is veszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!