Kaptam egy csivava kutyust.2hónapos, miket érdemes neki beszerezni?
Figyelt kérdés
Van már 1 takarója,hámja,tányérja,fésű,kosár :) és pedigree konzervet eszik(juniort). Esetleg tanácsok,ilyen kicsi korban mit adjak,vegyek neki? Csivi lett a neve esetleg fiú neveket javasolnátok,még megváltoztathatom,1 napja van itt :D2017. júl. 1. 18:06
1/6 anonim válasza:
plüss kutyaház,aztán ruhák őszre-télre
2/6 anonim válasza:
Ezen az oldalon minden nap kap valaki pont egy csivavát aki felkészületlen a kutyatartással kapcsolatban és szeméttel eteti a kutyát, érdekes. :D
A pedigree szó szerint egy sz@r táp, vágóhídi hulladékból van, vegyél neki magas hústartalmú jó minőségű kölyöktápot.
3/6 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm!!
2017. júl. 1. 18:18
4/6 anonim válasza:
Én beszereznék/csinálnék neki játékokat is. A pedigree egy nagy sz@r , a konzerv még rosszabb. Kistestű kölyköknek való, jó minőségű tápot vegyél (pl Brit premium, Josera, Fitmin, ezek az olcsóbb középkategóriás tápok) esetleg ha megengedhetitek magatoknak, valami jobb minőségűt (pl N&D , Marp, Acana, Orijen, Taste of the wild, Doxneo, Pro pac) az még jobb.
5/6 anonim válasza:
Konzervet felejtsd el, mert semmi hasznos nincs benne a kutya számára. Főleg vízből áll, azonkívül gabonából és némi vágóhídi hulladékból (karom, pata, csőr stb. hamuvá őrölve).
Kölyök száraztáppal etesd, de abból se pedigree-vel.
6/6 anonim válasza:
Ezt nem mondod komolyan hogy ennyi kreativitás volt benned hogy egy csivavát Csivinek nevezel :DD Ráadásul kant. Szerintem a Csivi sokkal inkább szuka név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!