Megnyalta a kutya a lábam, mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
Voltak kisebb sebek ott, ahol megnyalt. Olvastam, hogy nagyon sokan voltak már emiatt élet halál között, mert a capnocytophaga baktérium megfertőzte őket. Mikor lesznek tünetei és mik?2017. júl. 1. 05:55
11/18 anonim válasza:
Blikk.... ne pletykalapokból tájékozódj már, erről beszéltem. Nézz szét orvosi oldalakon inkább.
12/18 anonim válasza:
Kutyakozmetikus vagyok,naponta nyalják meg a kezemet és a lábamat,de van,hogy arcomat a kutyák. Saját kutyáim is. Van hogy van rajtam seb is. Sosem volt semmi gond.
De valószínűleg neked amputálni fogják a lábad emiatt.
13/18 anonim válasza:
Na megnéztem a csodálatosan hatásvadász semmiről szóló cikkeket. Mindkettőnek az a lényege, hogy LEHET,de nem biztos hogy kutyától kapták a fertőzést. Magyarán: Ijedezz marha, egymillióból egyszer lehet hogy fertőződhetsz kutyanyáltól pici seben keresztül is. És ha zéró az immunrendszered, még rá is faraghatsz. Esetleg.
14/18 anonim válasza:
Te komolyan mindent elhiszel, amit a Tv-ben, újságban mondanak? :)
15/18 anonim válasza:
A kutya nyálas állítólag gyógyító hatású lehet.
16/18 anonim válasza:
"A kutya nyálas állítólag gyógyító hatású lehet."
Főleg a veszett kutyáé, mi!?
17/18 anonim válasza:
Mi lett veled? Pont így jártam én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!