Mivel etessem japán akita inu kutyámat?
Van egy másfél éves akitám, aki kiskora óta nagyon finnyás volt mindenre. Tápot egyáltalán nem eszi, inkább éhezett, 9 napon keresztül, de semmi. Húsfélét is csak immel-ámmal eszegeti, nyers húshoz hozzá se nyúl. Konzervet is eszegeti, de azt is csak mikor milyet.
Nem tudom már mit adhatnék neki. Ötletek?
Sennilyen főtt kaját nem eszik meg, ami emberi fogyasztásra alkalmas, egyedül a tejet itta mikor pici volt, de hasmenése volt tőle. Zöldség gyümölcs? Hülyének nézett a kutya, mikor adtam neki a sárgabarackot, dinnyét:/
Szoktam neki rizst husival répa kockákkal, de kiválogatja a húst. Ha darálj hússal keverem be, akkor meg ráhúzza az orrát és otthagyja:$
Próbáltam keverni is a tápot mindenfélével, áztattam is stb de nem, ha táp, akkor inkább éhezik.
Te milyen konzervet veszel neki? Én premiere, select gold, belcando, animonda. Folyton váltogatom, ha egyszer eszik vmelyikből, következő etetésnél már nem kellnneki ugyanaz a fajta.
Kiskorától kezdve az etetéssel küzdünk:(
Hát ha ennyire válogat, akkor marad az éhezés :/ az oké, hogy nem szeret néhány dolgot, de ennyire
Konzervből amúgy mi Premiere-t szoktunk venni. A táp Brit Care.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!