Mivel eteted a kutyádat?
Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 22:29
11/25 anonim 

válasza:

Royal Canin száraztáp, semmi konzerv vagy kutyaszalámi (értelmetlen és egészségtelen), jutalomfalatnak szív, máj, vese, sajt, libatepertő, virsli (a pedigree és társai jutalomfalatok rettentően drágák és még egészségtelenek is).
12/25 anonim 

válasza:

Minőségi táppal etetem őket. Própáltunk már többfélét is, eddig mindegyik bevált a jobbak (Royal Canine, Eukanuba, HIll's) közül.
Szar tápokat és konzervet mellőzöm.
13/25 anonim 

válasza:

Acana adult dog, heti 2-3x főzök neki (rizs, husi, tészta, zöldségek, mindenféle mag). Jutalomfalatnak mindig mást, most ilyen Trixi csontocskák vannak. Nagyon ritkán kap konyhai maradékot, mert ha egy kicsit fűszeresebb a kaja, 3-4 napig képes hányni utána-->érzékeny a gyomra sajnos. Amúgy 2 éves keverék ivartalanított szuka.
14/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. Trixie szines csontocskák nálunk is beváltak. Táp jelenleg Orijen. De látom ezt nem sokan írtátok. De akkor mivel etetitek őket?
2010. máj. 22. 21:36
15/25 anonim 

válasza:

Az Orijen táp nagyon jó. Megfelelő táp. Ha nincs hasmenése tőle , akkor nem kell váltani.
16/25 anonim 

válasza:

Mi Hill's táppal etetjük őket, de nem minden nap, nehogy megunják. Csirke farhátat szoktam venni és azt főzöm meg nekik. Jutalom falat: nekik minden az, amit mi eszünk. Még a kőrözöttet és a paprikát is megeszi az egyik. Ha tanuláshoz kellett a jutalomfalat, akkor virsli volt a nyerő.
17/25 A kérdező kommentje:
Hills's-ben szója is van, s igen magas a szénhidrát tartalma hogy én olvastam.. Vagy nem?
2010. máj. 22. 22:36
18/25 anonim 

válasza:

Hát a kutyusom elég válogatós. Szinte csak a híres kutyakajákat eszi meg ... (persze a kertben még a csigát is megzabálja -.-)Pl chappi,pedigre... de nagyon szereti a házikosztot :) Amoki eszünk odajön és tarhál, vagyis kérdeget xD De olyan cuki kölyökkutya szemei vannak (L) Nem tudunk neki ellenálni néha lecsuszan neki egy-két falatka
19/25 anonim 

válasza:

Utolsó a cseppi meg a pedigree nem híres hanem a legrosszabb kaják!
20/25 anonim 

válasza:

kutya konzerv vagy valami húsféle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!