Mivel eteted a kutyádat?
Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 22:29
1/25 anonim 

válasza:

Kutya konzerv, táp, és ha okos (márpedig az) akkor kap jutalom falatkát!!! :)
2/25 A kérdező kommentje:
Tápok közül melyik? S jutalomfalat mi: bolti jutalomfalatok vagy pl házi: virsli, sajt stb?
2010. máj. 19. 22:41
3/25 anonim 

válasza:

Kutyaszalámi, ill. szárazkutyatáp. Váltogatva.
4/25 A kérdező kommentje:
ha táp, konzerv, illetve jutalomfalat (s nem házikoszt) akkor milyen márka?
2010. máj. 19. 22:43
5/25 anonim 

válasza:

Tápból Chappi, konzervből vagy szalámiból általában valami olcsóbb nevenincs, jutalomfalatból pedig mindig Pedigrét veszek. De otthon hűtőből is lehet jó jutalomfalatokat találni.
ELőző voltam.
6/25 anonim 

válasza:

Én is kutyatáppal, csonttal, ételmaradékokkal :) Mindent megeszik, nem válogat :))
7/25 anonim 

válasza:

Általában száraztápot eszik (Acana Adult Dog), de van, hogy főzünk neki vagy ha van olyan maradék, akkor azt is odaadjuk neki, mert azt nagyon szereti.
Jutalomfalatnak virslit szoktam adni neki, de ha épp nincs kéznél, akkor néha száraztáppal oktatom.
8/25 anonim 

válasza:

Dog chow active, tojás, túró, hal, hús, házi jutalomfalat.
9/25 anonim 

válasza:

bárányos DogChow (heti 3x) , házikoszt (heti 4x) , jutalomfalatnak sajt és néha virsli.
10/25 anonim 

válasza:

Royal canin táp , pedirgee rágcsik, és házi finomságot is szokott néha kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!