Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vélemények? Szerintetek nem...

Vélemények? Szerintetek nem túl nagyok, ahoz képest, hogy 5 hetesek?

Figyelt kérdés

[link]

Tudom, hogy nem fajtatiszták, mivel nincs tk se semmi, de amúgy sztetek borderhez képest nem nagyok?

Légyszi normális válaszokat.

2017. jún. 25. 15:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem border
2017. jún. 25. 15:32
 2/12 A kérdező kommentje:
Fajtajellegű keveréknek sem mondhatni? A törvény szt.
2017. jún. 25. 15:35
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vernék keveréket 20.000 Ft-ért, amikor menhelyen ingyen van vagy jelképes összegért. Az 5 hetes kölyök árulása pedig külön felháborító. Nem lehet az ilyet feljelenteni ?
2017. jún. 25. 15:36
 4/12 anonim ***** válasza:
* vennék
2017. jún. 25. 15:37
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Az anyakutya láncra van verve, egy putris nem is tudom mihez, a 7 db kiskutya egy apró tálhoz próbálna odaférni a kajához (akinek jut jut, akinek nem az így járt), akiket 5 hetesen már passzolna is le a szaporító, ami törvény ellenes, mert min. 8 hétig a kölyöknek az anyja mellett a helye.

És neked az a legnagyobb bajod, hogy nem-e túl nagyok...

Ezért nem fog soha megszűnni a szaporítás és a vele járó állatkínzás...

2017. jún. 25. 15:39
 6/12 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy keveréknek számít, meg látom, hogy nem komplett a hirdető, hisz az anyjuk is láncon van és 5 hetesen akarja odaadni akár egybe a 7-et. Viszont a kölykök sztetek nem túl nagyok ahoz képest, hogy 5 hetesek? Mert az tűnt fel, hogy sztem vmi bernipásztor lehet bennük vagy nem tudom, vagy csak én látom így ??
2017. jún. 25. 15:40
 7/12 A kérdező kommentje:
Kimondta, hogy venni akarok tőle kutyát ?? Látom a helyzetét és van kutyám,menhelyről, tudom milyen ez, de engem most perpill ez érdekelt.
2017. jún. 25. 15:41
 8/12 anonim ***** válasza:
79%

Ja és az külön "tetszik", hogy még oda is írja, hogy akár egyben is elvihetők... azaz eladja kamionra is, zugkereskedőknek... undorító.

Kérdező, nem mindegy, hogy milyen keverékek?? Ilyen helyről épp agyú ember nem vesz kutyát... Inkább az állatvédőket kéne ráhívni...

2017. jún. 25. 15:43
 9/12 A kérdező kommentje:

Jó, elnézést, hogy megmertem kérdezni ..

Milyen állatvédők vannak Zala megyében? Elég ha a hirdetést megmutatom nekik?

2017. jún. 25. 15:45
 10/12 anonim ***** válasza:

Találtam egy ilyet:

[link]

Nem tudom, hogy túl nagyok-e, de a kutyákat sajnálom az ilyen szaporítók miatt, mert úgysem lesz mindegyiknek megfelelő gazdija, és többek között ezért is vannak dugig a menhelyek.

2017. jún. 25. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!