Vélemények? Szerintetek nem túl nagyok, ahoz képest, hogy 5 hetesek?
Tudom, hogy nem fajtatiszták, mivel nincs tk se semmi, de amúgy sztetek borderhez képest nem nagyok?
Légyszi normális válaszokat.
Az anyakutya láncra van verve, egy putris nem is tudom mihez, a 7 db kiskutya egy apró tálhoz próbálna odaférni a kajához (akinek jut jut, akinek nem az így járt), akiket 5 hetesen már passzolna is le a szaporító, ami törvény ellenes, mert min. 8 hétig a kölyöknek az anyja mellett a helye.
És neked az a legnagyobb bajod, hogy nem-e túl nagyok...
Ezért nem fog soha megszűnni a szaporítás és a vele járó állatkínzás...
Ja és az külön "tetszik", hogy még oda is írja, hogy akár egyben is elvihetők... azaz eladja kamionra is, zugkereskedőknek... undorító.
Kérdező, nem mindegy, hogy milyen keverékek?? Ilyen helyről épp agyú ember nem vesz kutyát... Inkább az állatvédőket kéne ráhívni...
Jó, elnézést, hogy megmertem kérdezni ..
Milyen állatvédők vannak Zala megyében? Elég ha a hirdetést megmutatom nekik?
Találtam egy ilyet:
Nem tudom, hogy túl nagyok-e, de a kutyákat sajnálom az ilyen szaporítók miatt, mert úgysem lesz mindegyiknek megfelelő gazdija, és többek között ezért is vannak dugig a menhelyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!