Kutyatartás sporolósan? Mi az amit nem muszáj megvenni? Mennyibe kerül így?
Gondolok itt olyanra, hogy tálat felesleges, egy régi fagyis doboz, ételkordó tökéletesen ugyan az, csak nem olyan szép.
Fekhely, játék készíthető.
Kutyaól szintén, pórázt, nyakörvet, hámit szintén.
Akkor egyedül amire költeni kell az a kaja, oltás, kullancs-bolhaírtás?
Ha csak ezekre költök és egy chipes, oltott 10 hetes kutyát hozok el ingyen az kb mennyibe kerül egy hónapban.
Középkategóriáa táppal és néha hússal, csonttal(velőscsont, abból leves stb) számolva?
Na, a kiskutya azt a raklapból készült fekhelyet olyan szépen fogja szétrágni, mint a huzat... ami amúgy elég veszélyes, mert tele megy szálkával a szája... A fagyis doboz dettó, egy hevesebb nyalogatástól akár el is vághatja a nyelvét.
Amúgy én sem értem miért az ilyen "1x kifizetem és évekig kitart" dolgokon spórolsz...
"Ha szétrágja a kutyám a műanyagot és lenyeli, majd veszek másikat."
Ja, kutyát.
Nem a tartósságra próbáltam felhívni a figyelmet, hanem az árra. Egyszer kiadni párezer forintot a felszerelésre semmi, viszont újra és újra megcsinálni a "spórolós" verziót az drágább, ráadásul veszélyes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!