Kutyatartás sporolósan? Mi az amit nem muszáj megvenni? Mennyibe kerül így?
Gondolok itt olyanra, hogy tálat felesleges, egy régi fagyis doboz, ételkordó tökéletesen ugyan az, csak nem olyan szép.
Fekhely, játék készíthető.
Kutyaól szintén, pórázt, nyakörvet, hámit szintén.
Akkor egyedül amire költeni kell az a kaja, oltás, kullancs-bolhaírtás?
Ha csak ezekre költök és egy chipes, oltott 10 hetes kutyát hozok el ingyen az kb mennyibe kerül egy hónapban.
Középkategóriáa táppal és néha hússal, csonttal(velőscsont, abból leves stb) számolva?
"Amúgy apja, anyja törzskönyves, az anyja tenyészszemlés is csak nagyon sok kicsi született és nem tudják eladni. "
Ilyen helyről lehet nagyon könnyen beteg kutyát kifogni. Egyáltalán, ha tk, tenyészszemle megvan, akkor miért nem váltottak ki tk-t? Neked ez kicsit sem gyanús?
Nincs kenelnév.
Amúgy aki azt írja, hogy várjak még a kutyával. Nem tudok varni mert őt már elhozom. Meg ha nem én akkor elviszi más aztán szaporítja meg maradékkal eteti stb
Az jobb lesz?
Ha kapja a sok fűszeres szart vagylancon lest egész életében?
Amúgy írtam, hogy orvosra meg ilyenekre költök de amure nem muszáj arra nem.
Minek az ilyennek kutya????
Diákként is össze lehet szedni egy kutyara valót....
Felelőtlen kölyök
Kaptam 60 kiló tápot abból 30 felnőtt, szóval az majd későbbre az Brit prémium.
Meg kaptam GetWild Junior kutyatápból 15 kilót meg egy másik Juniorból 15 kilót( majd megnézem a nevét) meg pár ilyen alutasakosat nasinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!