Milyennek találod a Hádész/Hades nevet?
Figyelt kérdés
És furcsállnád, ha "hédisz" (Hadis) -ként ejtené ki a gazdi? Vagy a Hádész jobb?2010. máj. 19. 18:44
3/13 A kérdező kommentje:
az biztos, hogy isteni :) köszi a válaszotokat. Én amúgy arra gondoltam, hogy sokan elriasztónak tartják majd (vagy úgyse tudja mindenki,hogy az alvilág ura?). Ugye nem erős név egy dobinak?
2010. máj. 19. 19:00
4/13 anonim válasza:
"hédisz" elég angolos,szerintem maradj a hádésznál kiejtésben,én mindig mindent az eredeti nyelvén PRÓBÁLOK kiejteni.Sok a furcsa nyelv és nem mindig sikerül,ekkor szoktam magyarosan vagy angolosan ejteni.
5/13 anonim válasza:
Tökéletes név egy dobinak, az egyetlen bajom vele hogy minden második dobit így hívnak... De ha téged ez nem zavar akkor szerintem nyugodtan, találó!
7/13 anonim válasza:
Szerintem a Hádész az jó név.
Szomszéd kutyáját Sátánnak hívták, aztán egy egérnek sem tudott volna ártani. Szóval nem a név a mérvadó. Nyugodtan adhatod neki ezt a nevet!
8/13 anonim válasza:
Mindenki tudja mert mindenki nézett Herkulest kiskorában, ha már történelmen nem tanulta:D
9/13 anonim válasza:
Az enyém Belfegor (A pokolból ) :)
Amúgy Staffordshire terrier !
De amúgy nagyon jó név , egy időben a Zeus volt felkapott név !
10/13 anonim válasza:
Van egy nagyon szép dobermann, őt is Hades-nak hivják, méltó a nevére, méltóságteljes, és gyönyörű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!