Kutya bele halhat a szülésbe ha nincs mellette a gazdája?
Abszolút rossz ötlet, nem is értem az indokot. Nem is létezik semmiféle indok.
Bele nem hal (valószínűleg) de egyértelműen rettentően stresszes lenne számára.
Kiszakítani a falkájából, pont szüléskor... hát ehhez valami perverz állatkínzónak, vagy alap idiótának kell lenni.
"a belvárosba szülne"
... gondolom nem a villamos sínek között szülne. Homályosítsd fel a párodat, hogy az állattartás nem róla szól. Pont senkit nem érdekel, hogy ő mit szeretne. A kutya érdekeit kell nézni.
Azt nem értem, egy ilyen embernek minek kutya? Ha valaki szőröset akar simogatni, meg dísznek tartja, arra egy plüss kutya is jó, és nincs probléma a szüléssel.
Egyébként meg egál, te meg azt ne engedd meg, hogy ne legyen melletted.
Nem csak a kutya erdekeit kell szem elott tartani az allattartasnal. illetve ugy kell kutyat tartani, hogy az neki komfortos legyen. Pl nem tartunk kutyat lakasban (berhazban v lakotelepen) legfeljebb pincsit. megadjuk az eletteret es a komfort erzest neki.... Szulesnel meg semmikepp ne szakitsuk ki a megszokott kornyezetebol, az kegyetlenseg. Remelem teged nem kuldene el szulni, mondjuk Ausztraliaba. Idegen helyen a kutyanak alap allapotban is kell par nap, hogy megszokjon, nem am szules elott par nappal. Az tuti, hogy nem lenne egeszseges szules, es megsinylene a kutya. Az allatok nem szivesen szulnek egy nem biztonsagosnak tartott kornyezetben. Nekik a kolykok fontosabbak talan meg a gazdanal is. A parod egy hadibarom, ne engedd, hogy a kutya elkeruljon... Old meg, ugyes legy!
"Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél." (Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg)
Utolsó előtti : Én nem tudom mikor felejtik el az emberek ezt a nagy kutya nem való lakásba dolgot.... Nálunk 40 kiló kutya van lakásban. Most éppen 46, mert ideiglenesen van nálunk mégegy kutyus. 2 percre van a 4 hektáros park, minden nap kint vagyunk 3 órát kb. Boldogok, kiegyensúlyozottak. Tökéletes életük van.
Kérdező! Mi a baja azzal, ha oda ellik? Minek szaporít egyáltalán? Mire kellenek a kiskutyák? Ne vigyétek el!!!! Amúgyis nagyon stresszes lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!